Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Julbord och aktieträff med Länsförsäkringar Göinge - Kristianstad

  Vår traditionella säsongsavslutning med julbord och stort luciatåg.

  Detta har blivit en stor succé och vi har alltid fullsatt. Därför viktigt att du anmäler dig i tid och anländer till träffen i tid. Antalet platser är begränsade till 115. 

  Vi börjar med ett glas glögg från kl.17.30. Därefter kommer Länsförsäkringar Göinge - Kristianstad presentera sig och vad de kan erbjuda dig som kund. Länsförsäkringars ny VD Niklas Larsson medverkar. 

  Efter presentationen går vi till matsalen för att äta julbordet. Vid kaffet efter maten så kommer luciatåget. Det är välsjungande flickor och pojkar från fröknegårdsskolans musikklass.

  Därefter sker utlottning av börsportföljerna. 

  Priset för det subventionerade julbordet är för medlemmar 150kr. Övriga 290kr.

  Vi kommer att på aktieträffen innan låta cirkulera anmälningslistor till julbordet. Dessutom kan ni anmäla er via mejl till Gerth.fristrom@telia.com eller per tel. 0705- 55 55 45. Vid anmälan så ska ni uppge namn och telefonnummer. Anmälan är bindande och ska ske senast den 6 december. Om ni uteblir från träffen får ni betala full avgift. Vi är nämligen skyldiga att betala Grand Hotel för anmälda personer. Ni debiteras i så fall efter träffen 290kr. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.