Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Julbord och Börsanalys

  Välkommen på julbord med Aktiespararna Stockholm Syd-Globen!

  wysiwyg_image

  Nu är den nya styrelsen formerad och vi har jobbat hårt med att skapa strukturer för det kommande året och hoppas du haft möjlighet att vara med på något av våra tre tidigare event för medlemmarna i Stockholm Syd-Globen! Vi skulle vilja bjuda in alla Aktiespararna Syd Globens medlemmar till ett väldigt subventionerat julbord och höra mer kring era tankar om börsklimatet samt vår nya verksamhet med en helt ny styrelse!

  Vi börjar kvällen med ett föredrag av Åsa Wesshagen från Aktiespararna och Bolagsbevakningen kring det nuvarande börsklimatet med lite perspektiv på årets bolagsstämmor och därefter äter vi ett fantastiskt julbord på det anrika Enskede Värdshus!

  Julbordet kostar ordinarie pris 695 SEK men för Aktiespararna Stockholm Syd-Globen har vi fått priset 395 kr, är man medlem i Aktiespararna eller Unga Aktiesparare är kostnad 100 kr som betalas kontant på plats innan eventet. Medlemmar i Aktiespararna Stockholm Syd-Globen har företräde till platser till eventet i det fallet att eventet blir fullsatt. OSA innan 30/11 kl 12

  Mycket välkomna

  Christian, Ingvar och Shadi

  Styrelsen för Aktiespararna Stockholm Syd-Globen

  Plats: 

  Enskede Värdshus · Bägersta Byväg 1/Sockenvägen · 122 37 Enskede 
  E-post: info@enskedevardshus.se · Telefon: 08 – 649 64 70

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.