Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Karlstads Lokal Avdelnings Årsmöte - Tisdag den 28 November. 18:30

Årsmöte med högintressanta Gäster....

Hej!

Du är hjärtligt välkommen att delta vid Aktiespararna Karlstads årsmöte. Tid: Kl.18:00, Tisdag den 28 November Plats: Elite Stadshotell Karlstad.

Årsmötet kommer bland annat att utse styrelse och bestämma vad vi ska göra inför 2018.  Är du intresserad av styrelse arbete, valberedning, på annat sätt delta i verksamheten eller bara veta mer, skicka ett mail eller slå en signal till Bengt Olsson. (Se högerspalt...) 

Mötet kommer hållas under kvällens första del och efter kommer det att hållas Aktieträff med MaxFastigheter och Mikael Solberg som Gäster.

Under mötet kommer det serveras Kaffe och Smörgås och för detta ändamål tar vi en avgift.

 Varmt välkommen, Aktiespararna Karlstad

wysiwyg_image

MaxFastigheter  är aktuella i Karlstad genom bygget av kontorsskrapan i kvarteret Härolden ( bredvid NWT ) och är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter. Fastighetsportföljen består av 13 fastigheter med en uthyrbar yta på cirka 70 000 kvm. Fastigheterna finns i lokala externhandelsområden i Mellansverige. Per 31 mars 2016 uppgick marknadsvärdet till knappt 700 MSEK och uthyrningsgraden till 95%.

 

wysiwyg_image

Zynapp AB Presenteras

Sedan Mikael Solberg fått förhinder så ersätter vi den program punkten med ett företag som just Mikael Solberg grundat.....

Vi Presenterar IT-Företaget Zynapp AB som utvecklar Mobil Applikationer med Bas i Karlstad.

Zynapp är en spännande svensk IT-Företag med höga ambitioner. Vi kommer med våra erbjudanden att rikta in oss på den globala världsmarknaden för smartphones. Vi vill växa snabbt. Vi har för närvarande cirka 20 anställda och heltids konsulter i Karlstad, Stockholm och Göteborg.

Vad vi Bygger: Vårt digitala liv är överallt. På din kamera, din telefon, surfplatta, dator, minneskort , molntjänster. och i en miljon appar. Vad hände om det alltid var till hands? Vårt uppdrag är att sätta dig i kontroll över ditt digitala liv. Vi tror att hitta, visa och organisera ditt digitala innehåll kan göras på ett smartare och mer visuellt sätt. Vi bygger vad som kan konceptualiseras som en förlängning av vår egen hjärna, med hjälp av smarta telefoners bekvämlighet och deras unika förmåga att samla din Personliga data oavsett typ och källa. Samtidigt som du kopplar dina data med bild- och textklassificering så indexerar denna produkt på ett skalbart, hjälpsam, intuitiv och social sätt.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.