Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kickoff med Nordnet och HomeMaid!

  Aktiespararna i Växjö vill välkomna er till höstens första evenemang. Kvällen kommer börja med en föreläsning av Alexander Gustafsson från Nordnet. Han kommer hålla en grundläggande utbildning i aktiekunskap och inspirera dig till att koma igång med ditt sparande. Sedan kommer Eva-Karin Dahl presentera bolaget Homemaid och berätta om deras verksamhet. Under kvällen bjuds även på kaffe och fika.

  wysiwyg_image

  Nordnet är en digital bank med verksamhet i nästan hela Norden. Alexander Gustafsson är investeringscoach på Nordnet. I sin föreläsning kommer han med praktiska tips kring ditt sparande. Han har mångårig erfarenhet av utbildning inom aktie- och börskunskap inom Aktiespararna såväl som Nordnet. Han är även programledare i en av Sveriges största poddcasts inom ekonomi, Sparpodden
   

  wysiwyg_image

  HomeMaid är ett hemserviceföretag som sedan 1997 fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning till flyttstädning och storstädning. De är noterade på Aktietorget. HomeMaid presenteras av deras VD, Eva-Karin Dahl.

   

  Aktiespararna i Växjö vill uppmana fler unga att komma igång med sitt sparande. Därför går du som medlem i Unga aktiespararna in gratis på våra träffar.

   

  Glöm inte att anmäla dig, sista anmälan är den 5/9!

   

  Varmt välkommen!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.