Bli medlem
Bli medlem

Du är här

"Kultiverad Aktiekunskap" och Teknisk analys för tjejer våren 2019. Aktietävling.

  Kombinerad kurs i Konsthistoria och Aktiekunskap. Kontakt via mail till kagkonsult@telia.com för information,och anmälan senast 191223. Utbildningen äger rum i Umeå under fredagar januari-april vid fyra tillfällen. Introduktionsträff i Boden 13 januari .

  Anmälan stängd i förtid, fullbokat på grund av få platser! Anmälan inte längre möjligt.

  Föreläsningar presenteras vid introduktionsträff 13 januari. Ytterligare en inledande träff med information planeras 23 januari.

  Kontakta via mail till kagkonsult@telia.com vid frågor. Glöm inte att komplettera anmälan med kontaktuppgifter!

  Utbildning där vi fortsätter på samma tema som under hösten 2018. Studier i Konsthistoria kombineras med träffar där olika tema knutna till aktiesparande och aktiemarknad presenteras. Programmet för aktieträffarna planeras i samråd med deltagarna och utifrån deras önskemål vad gäller innehåll. Ett bärande tema kommer att vara fundamental och teknisk analys av bolag på börsen, samt hur man bygger upp en egen aktieportfölj med hänsyn till riskhantering.

  Observera att kostnader för resor, förtäring och eventuell övernattning bokas och betalas individuellt liksom under tidigare kurs. Kostnad för resa med tåg och hotellövernattning kan preliminärt uppskattas till ca 2000 kronor per kurstillfälle, men är helt beroende av egna val när det gäller resa och logi.

  Aktiemiddag avslutar utbildningen. Kostnad för denna om man väljer att delta är ca 1200 kronor.

  På denna sida anges kostnad för att delta i utbildningen inom Konsthistoria som äger rum fyra fredagar under våren 2019.Utbildningen i Aktiekunskap är kostnadsfri och planeras ske i anslutning till kursen i Konsthistoria under fredag eftermiddag. Beroende på önskemål från deltagarna kan utbildningstillfällen även genomföras under torsdag eftermiddag och lördag, vilket skedde när utbildningen genomfördes under 2018. Mycket begränsat antal platser och kort anmälningstid. Först till kvarn tillämpas...........

  Anmälan stängs så snart vi bokat resterande platser!

  Program för utbildningen delas ut vid Introduktionsträffen den 13 januari. Lokal för Introduktionsträffen meddelas anmälda i början av januari 2019.

  Observera! De som deltagit i utbildningen under 2018 har förtur till detta arrangemang, varför det finns förbokningar och endast ett fåtal lediga platser. 

  I samband med avslutande träff i april erbjuds också en konstföreläsning för intresserade som avslutning.

  Kursavgiften för kursen i Konsthistoria måste betalas direkt efter anmälan.

  Vi kontaktar alla anmälda senast 23 december 2018 med information kring betalningen.

  Vill du övernatta i Umeå rekommenderas ett centralt hotell eftersom den troliga kurslokalen för utbildningen dagtid är belägen i centrum.

  Välkomna.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.