Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvällsträff med TIN Fonder och Kavaljer AB

  Välkommen på en intressant fondkväll två intressanta bolag, TIN Fonder och Kavaljer AB.
  Kvällen avslutas som vanligt med kaffe och macka!
  Välkomna!

  wysiwyg_image

  Tomas Lundmark, VD för TIN Fonder, och Julia Holmsäter från TIN Fonder kommer på besök.

  Ämne: Varför investera i Ny Teknik!

  Core Ny Teknik är en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken. Det är en fond för dig som tror på innovation, småbolag och Norden.

  Core Ny Teknik är en aktivt förvaltad fond med ca 40-60 innehav. Fonden riktar sig främst mot långsiktiga placerare. Huvudfokus är bolag med lönsamhet och starka kassaflöden. Fonden undviker förhoppningsbolag och biotechbolag. 30 procent av fonden får placeras globalt utanför Norden.

   

  Fonden lämpar sig väl för de som tror att mjukvara, hälsa och digitala varumärken blir viktigare i framtiden. I fondens investeringsbeslut beaktas hållbarhet där vi tror på teknisk innovation, god dialog, inflytande för att påverka bolag i rätt riktning mot hållbart värdeskapande.

  wysiwyg_image

  Jan-Ove Sundgren från Kavaljer besöker oss för andra gången.

  Kavaljer AB är ett svenskt värdepappersbolag som under tillstånd av Finansinspektionen tillhandahåller förvaltningstjänster åt institutionella och privata investerare samt förvaltar fonden Kavaljerl muLTi. Förvaltningen anpassas efter varje kunds behov, önskemål och målsättning. Bolaget förvaltar även kapitalförsäkringar, investerarsparkonton och tjänstepensioner. Tjänsten erbjuds med en hög grad av personlig service.

  Kavaljer AB ingår i den privatägda Simonssongruppen AB. Genom Simonssongruppen har Kavaljer en stark och långsiktig ägare. Simonssongruppens värderingar: “Vi bryr oss om varandra och våra kunder genom att alltid göra vårt bästa på ett professionellt och medmänskligt sätt. Vi är övertygade om att detta synsätt också innebär en långsiktig lönsamhet för våra verksamheter och kunder”.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.