Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen Göteborg

  wysiwyg_image

  Aktespararna Event välkomnar dig som investerare, analytiker och journalist att ta del av Kvinnokvällen Göteborg den 21 oktober 2019. Evenemanget är en unik möjlighet för dig  som kvinna att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med dagen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Aktiedagen Göteborg kommer att websändas live via aktiespararna.se/tv/live under dagen, och alla bolagspresentationer kommer att läggas upp på vår hemsida aktiespararna.se/tv/evenemang dagen efter evenemanget.

  17:00Registreringen öppnar
  17:20Välkommen till AktiekvällenMaria Falegård, Amanda Termén
  17:30Initiator PharmaVD Claus Olesen
  18:00NeoDynamicsVD Anna Eriksrud
  18:30ObstecareChristina Hugosson, styrelseordförande och Lollo Hägg, Klinisk Specialist
  19:00Paus med förtäring
  19:30TangiamoVD Linh Thai
  20:00RottnerosMonica Pasanen
  20:30MiljonärmammanHelena Svensson
  21:00Avslutning

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under dagen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.