Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen Göteborg 31 augusti

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som kvinnlig investerare, analytiker och journalist att ta del av Kvinnokvällen i Göteborg den 31 augusti 2021. Evenemanget är en unik chans för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Kvinnokvällen i Göteborg kommer att streamas live via aktiespararna.se/tv/live och  läggas upp på Aktiespararnas hemsida dagen efter evenemanget, aktiespararna.se/tv/evenemang.

  Vill du delta fysiskt på plats på evenemanget, vänligen anmäl dig via formuläret till höger. Vill du följa evenemanget via dator hemifrån behöver du inte anmäla dig utan hittar sändningen på den här sidan. Vi erbjuder 50 platser i lokalen enligt de restriktioner som gäller för evenemang utan anvisad sittplats. 

  Preliminärt program

  16.00 Registreringen öppnar

  16:20 Välkommen till Kvinnokvällen Göteborg 

  16:30 Investeringar och sparande ur ett livscykelperspektiv – och tänker man annorlunda som entreprenör?
  Hur, i vad och vilket kapital som finns tillgängligt för att investera ser olika ut i olika faser i livet. Karin W Nordén kommer inspirera (och kanske riskminimera?) genom att öppet dela sin livsresa med placeringar – motiv, strategi och en och annan mörk hemlighet…

  17:00 Nelly Group driver Nelly som är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor. Kärnan är det egna varumärket i kombination med digital försäljning direkt till vår målgrupp. Nelly har skapat ett starkt engagemang genom hög modegrad och digital marknadsföring. Bolaget har 1,2 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år.

  17:30 ObsteCare är ett life science-bolag som erbjuder innovativa lösningar för förlossningsvården. Lösningarna innefattar en patenterad datorbaserad metod för övervakning av förlossningar, mät- och analysutrustning, samt diverse tillhörande utbildningspaket. Genom att mäta laktatnivån (mjölksyrahalten) i fostervatten, får förlossningspersonalen en nyckelinformation man inte tidigare haft om kvinnans och livmoderns status och förmåga. Det är ett viktigt verktyg för att individanpassa användningen av värkstimulerande dropp och skräddarsy varje förlossning. På så vis kan rätt vård sättas in i rätt tid vid värksvaga förlossningar, som drabbar 40% av alla kvinnor som föder barn för första gången.
  VD Helena Liljedahl

  18:00 Abliva utvecklar läkemedel för behandling av primära mitokondriella sjukdomar. Dessa medfödda, sällsynta och ofta mycket svåra sjukdomar uppstår då cellens energiförsörjare, mitokondrierna, inte fungerar som de ska. Bolaget fokuserar på två projekt. KL1333, en kraftfull reglerare av nivåerna av NAD⁺, är i klinisk utveckling och har tilldelats särläkemedelsklassificering i Europa och USA. NV354, en energiersättningsbehandling (succinat) är i preklinisk utveckling. Abliva, med sin bas i Lund, är noterat på Nasdaq Stockholm.
  VD Ellen Donnelly

  18:30 Paus med förtäring

  19:00 AMHULT 2 är ett fastighetsbolag som prospekterar 44 000 m2 mark i Amhult, Torslanda, för att bygga ett nytt modernt boendeområde med handel i blandad stadsbebyggelse. En av idéerna är att området skall förena stadens och landets fördelar.
  VD Maria Nord Loft

  19:30 Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene® för olika industriella applikationer. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.
  Utvecklingschef Pernilla Ståhle

  20:00 Rottneros är en fristående producent av marknadsmassa. Koncernen består av moderbolaget Rottneros AB, börsnoterat på Nasdaq Stockholm, med dotterbolagen Rottneros Bruk AB och Vallviks Bruk AB, verksamma inom produktion och försäljning av marknadsmassa. I koncernen ingår även Rottneros Packaging AB som tillverkar fibertråg, råvaruanskaffningsbolaget SIA Rottneros Baltic i Lettland och skogsaktören Nykvist Skogs AB. Koncernen har cirka 318 anställda och omsatte cirka 2,1 miljarder kronor under verksamhetsåret 2020.
  CFO Monica Pasanen

  20:30 Fastpartner är ett svenskt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi kännetecknas av ett långsiktigt engagemang, snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens främsta fastighetslösningar. Fastpartners fokus är kommersiella fastigheter framförallt i Stockholms­ området. Genom aktiv förvaltning skapar vi tillsammans med våra hyres­ gäster lösningar i fastigheterna anpassade efter deras behov och önskemål.
  HR-chef Sara Sigge

  21:00 Avslutning

   

  Besökspolicy

  Med anledning av de tydliga regler som gäller för sammankomster under pandemin ber vi dig som har anmält dig till Aktiespararnas Event respektera nedanstående information:

  Av hänsyn till alla ber vi tillsvidare dig som tror att du har blivit utsatt för en smittorisk, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår webbsändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

  Aktiespararna följer generellt råd och rekommendationer som utfärdats av den svenska Folkhälsomyndigheten. Aktuell information finns att tillgå på Folkhälsomyndighetens webbplats: folkhalsomyndigheten.se. Detta innebär i nuläget att vi naturligtvis inte kommer genomföra eventet större än tillåtet, i dagsläget 50 personer.

  Tack för er förståelse för denna viktiga information.

  Vänliga hälsningar från Aktiespararna

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se

  För anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats under kvällen kommer vi att debitera en no-show-avgift på 250 kr.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.