Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen i Göteborg 12 oktober 2020

wysiwyg_image

Aktiespararna Event inbjuder dig som kvinnlig investerare, analytiker och journalist att ta del av Kvinnokvällen i Göteborg den 12 oktober 2020. Evenemanget är en unik chans för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Kvinnokvällen i Stockholm kommer att streamas live via aktiespararna.se/tv/live och on demand läggas upp på Aktiespararnas hemsida dagen efter, aktiespararna.se/tv/evenemang.

OBS! Vi har endast 40 unika platser att erbjuda kvinnliga besökare att finnas med i lokalen. Vill du delta på plats anmäler du dig med hjälp av formuläret till höger. ​​​​​​

 

Vill du endast följa evenemanget digitalt, behöver du INTE anmäla dig. Du följer oss på www.aktiespararna.se/tv/live.

Livesändningen är öppen för alla.

Förutom de bolag som presenterar sig, kommer Karin Wallström Nordén, ”Corporatetjejen som blev entreprenör” i början av kvällen med att dela med sig av sin resa från uppväxten i ett familjeföretag på Orust, 20 år i den globala corporatevärlden till att den 1 april 2020 börja ett nytt kapitel i livet och bli entreprenör. Karin kommer att dela med sig av de drivkrafter, val och möten som fick henne att söka sig till storbolagsvärlden från första början – och 20 år senare att lämna tryggheten i en roll som informationsdirektör i en medelstor industrikoncern bakom sig för att bli entreprenör. Mitt i Corona-krisen – och mitt i livet.

I slutet av kvällen får vi lyssna till och inspireras av Gunilla von Platen. Gunilla är en svensk entreprenör, investerare, företagsledare och filantrop. Hon är grundare till kundföretaget Xzakt Kundrelation som hon sålde till Altor 2017 och är idag co-partner i Transcom Worldwide AB där Xzakt ingår. Hon är också en av Svenskt Näringslivs ambassadör. Hon är numera också känd som författare till sin bok "Draken i rummet".

 

14:00Dörrarna öppnas
14:30Välkommen till KvinnokvällenLinda Vikström, moderator
14:35"Corporatetjejen som blev entreprenör"Karin Wallström Nordén, entreprenör
14:50Bublar GroupMaria Grimaldi, CEO
15.20Bensträckare
15:30Hamlet PharmaCatharina Svanborg, styrelseordförande
16:00CalmarkAnna Söderlund, CEO
16:30SelectiImmune PharmaCatharina Svanborg, styrelseordförande
17:00Vi bjuder på smörgås, kaffe/te och kaka
17:30Redsense MedicalSusanne Olauson, styrelseledamot
18:00ABLIVACatharina Johansson, CFO, Eleonor Åsander Frostner, R&D and Communications
18:30LYKOErika Lyko, medgrundare, Erica Wredberg, retail försäljningschef
19:00Paus med smoothie och frukt
19:15Azelio (presentation på engelska)Tine Cato, Sales Strategy Manager
19:45EllenCharlotta Nilsson, CEO
20:15"Draken i rummet"Gunilla von Platen och Linda Vikström
21:00Avslutning med utlottningAnette Jonsson, Aktiespararna

Besökspolicy

Med anledning av de tydliga regler som gäller för sammankomster under vår Covid-19 pandemi ber vi dig som har anmält dig till Aktiespararnas Event respektera nedanstående information:

Av hänsyn till alla ber vi tillsvidare dig som tror att du har blivit utsatt för en smittorisk, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår webbsändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

Aktiespararna följer generellt råd och rekommendationer som utfärdats av den svenska Folkhälsomyndigheten. Aktuell information finns att tillgå på Folkhälsomyndighetens webbplats: folkhalsomyndigheten.se. Detta innebär i nuläget att vi naturligtvis inte kommer genomföra event större än tillåtet, i dagsläget 40 personer.

Tack för er förståelse för denna viktiga information.

Vänliga hälsningar från Aktiespararna

 

Information

Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se

För anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats under kvällen kommer vi att debitera en no-show-avgift på 250 kr.

Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.