Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen i Stockholm 27 augusti 2020

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event inbjuder dig som kvinnlig investerare, analytiker och journalist att ta del av Kvinnokvällen i Stockholm den 27 augusti 2020. Evenemanget är en unik chans för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Kvinnokvällen i Stockholm kommer att streamas live via aktiespararna.se/tv/live och on demand läggas upp på Aktiespararnas hemsida dagen efter, aktiespararna.se/tv/evenemang.

  OBS! Vi har endast 40 unika platser att erbjuda kvinnliga besökare. Vill du delta på plats anmäler du dig med hjälp av formuläret till höger. Vill du endast följa evenemanget digitalt, behöver du inte anmäla dig. Videospelaren finns här ovan och på www.aktiespararna.se/tv/live. Livesändningen är öppen för alla.

  Förutom de bolag som presenterar sig, kommer Patricia Hjärtner, "Tradingmamman" i början av kvällen med att dela med sig av sitt stora intresse som är daytrading. Trading är något hon brinner för och har i snart 20 år bedrivit det med lönsamt utfall. Patricia Hjärtner vill sprida kunskap så att alla ska kunna ta kontroll över sina investeringar och själva ta ansvar för sina ekonomiska beslut.

  I slutet av kvällen får vi lyssna till och inspireras av "Miljonärmamman", Helena Svensson. Helena satsade hela sin första lön på aktier. Tio år senare fick hon mer avkastning på sin aktieportfölj än vad hennes heltidsarbete gav henne. Ikväll delar hon med sig av sin resa i aktievärlden och informerar om sparknepen.

  16:30Dörrarna öppnas
  16:55Välkommen till KvinnokvällenLinda Vikström, moderator
  17:00I huvudet på en DaytraderPatricia Hjärtner, "Tradingmamman"
  17:15Asarina PharmaMärta Segerdahl, Chief Medical Officer
  17:45Vi bjuder på kycklingwrap och kaffe
  18:15EllenCharlotta Nilsson, CEO, Camilla Waern, CFO
  18:45Peptonic MedicalLeni Ekendahl, styrelseledamot
  19:15Bensträckare med frukt och vatten
  19:30LYKOErika Lyko, medgrundare, Erica Wredberg, retail försäljningschef
  20:00 - ZOOMAzelioTine Cato, Sales Strategy Manager
  20:30Miljonärmamman inspirerar om sparknepenHelena Svensson, "Miljonärmamman"
  21:00Avslutning med utlottning

  Besökspolicy

  Med anledning av de tydliga regler som gäller för sammankomster under vår Covid-19 pandemi ber vi dig som har anmält dig till Aktiespararnas Event respektera nedanstående information:

  Av hänsyn till alla ber vi tillsvidare dig som tror att du har blivit utsatt för en smittorisk, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår webbsändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

  Aktiespararna följer generellt råd och rekommendationer som utfärdats av den svenska Folkhälsomyndigheten. Aktuell information finns att tillgå på Folkhälsomyndighetens webbplats: folkhalsomyndigheten.se. Detta innebär i nuläget att vi naturligtvis inte kommer genomföra event större än tillåtet, i dagsläget 40 personer.

  Tack för er förståelse för denna viktiga information.

  Vänliga hälsningar från Aktiespararna

   

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se

  För anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats under kvällen kommer vi att debitera en no-show-avgift på 250 kr.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

   

  wysiwyg_image

  Patricia Hjärtner

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.