Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen i Stockholm 30 mars

wysiwyg_image

Aktiespararna Event inbjuder dig som kvinnlig investerare, analytiker och journalist att ta del av Kvinnokvällen Stockholm 30 mars 2020. Evenemanget är en unik chans för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Kvinnokvällen i Stockholm kommer att filmas och läggas upp på Aktiespararnas hemsida dagen efter. Evenemanget är en unik upplevelse för dig som aktieintresserad kvinna, nybörjare såväl som erfaren investerare!

Förutom de bolag som presenterar sig, kommer Patricia Hjärtner, "Tradingmamman" i början av kvällen med att dela med sig av sitt stora intresse som är trading. Trading är något hon brinner för och har i snart 20 år bedrivit det med lönsamt utfall. Patricia Hjärtner vill sprida kunskap så att alla ska kunna ta kontroll över sina investeringar och själva ta ansvar för sina ekonomiska beslut.

I slutet av kvällen får vi lyssna till och inspireras av "Miljonärmamman", Helena Svensson. Helena var föräldraledig, tog ett extrajobb och satsade hela sin första lön på aktier. Tio år senare fick hon mer avkastning på sin aktieportfölj än vad hennes heltidsarbete gav henne! Ikväll delar hon med sig av sin resa i aktievärlden.

TidAktivitetFöredragshållare
15:00Registreringen öppnar
15:25Välkommen till AktiekvällenAnette Jonsson, Aktiespararna
15:30TBA
16:00I huvudet på en DaytraderPatricia Hjärtner, "Tradingmamman"
16.15Ecoclime GroupPetra Kyllerman, kommunikationschef
16:45Asarina PharmaKarin Ekberg, COO
17:15Paus
17:30IDL BiotecCharlotte Berg, CEO
18:00Sharpe Robotics (engelska)Rikke Maj Retsloff Møgelvang, Chief Commercial Officer
18:30AzelioTine Cato, Sales Strategy Manager
19:00Paus med förtäring
19:30LYKOErica Wredberg, Försäljningschef Lyko
20:00PeptonicTBA
20:30Miljonärmamman inspirerar om sparknepenHelena Svensson, "Miljonärmamman"
21:00Avslutning med utlottning

 

Information

Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.