Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen Malmö 19 oktober

  Aktiespararna Event inbjuder dig som kvinnlig investerare, analytiker och journalist att ta del av Kvinnokvällen i Malmö den 19 oktober 2021. Evenemanget är en unik chans för dig att träffa de medverkande bolagen och ställa dina frågor till bolagens representanter. Syftet med kvällen är att ge dig underlag för att kunna fatta ett investeringsbeslut om du vill köpa, behålla eller sälja aktierna. Kvinnokvällen i Malmö kommer att streamas live via aktiespararna.se/tv/live och läggas upp på Aktiespararnas hemsida dagen efter evenemanget, aktiespararna.se/tv/evenemang.

  Vill du delta fysiskt på plats på evenemanget, vänligen anmäl dig via formuläret till höger. Vill du följa evenemanget via dator hemifrån behöver du inte anmäla dig utan hittar sändningen på den här sidan.

  13:50Välkommen till Kvinnokvällen
  14:00Cyxone (eng)CEO Tara Heitner
  14:30TessinCEO Heidi Wik
  15:00DicotCOO & VP Elin Trampe
  15:30TradingmammanPatricia Hjärtner
  16:00Paus
  16:30RottnerosCFO Monica Pasanen, tillträdande CFO Pia Ohlson
  17:00Amhult 2CEO Maria Nord Loft
  17:30Sprint BioscienceCOO Jessica Martinsson & CBO Anne-Marie Wenthzel
  18:00OdinwellOrdförande Susanne Olauson
  18:30Paus
  19:00PharmivaCEO Christina Östberg Lloyd
  19:30Abliva (eng)CEO Ellen Donnelly
  20:00ObstecareCEO Helena Liljedahl
  20:30TBA
  21:00Sammanfattning av kvällen

  Besökspolicy

  Av hänsyn till alla ber vi tillsvidare dig som tror att du har blivit utsatt för en smittorisk, att inte besöka eventet utan att följa evenemanget via vår webbsändning. Detsamma gäller om du upplever influensa- eller förkylningsliknande symptom (t ex feber, hosta, andningssvårigheter eller andfåddhet).

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se

  För anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats under dagen kommer vi att debitera en no-show-avgift på 250 kr.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.