Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kvinnokvällen Stockholm 18 oktober

  wysiwyg_image

  Med bara kvinnor på scenen och i publiken vill Aktiespararna inspirera fler kvinnor att bli aktiva i sitt aktiesparande. Kvinnokvällen ska vara en mötesplats för kvinnor som vill bygga nätverk av likasinnade. Aktiespararna vill inspirera genom kvinnliga förebilder som medverkar och berättar om sina karriärer och sitt aktiesparande. Programmet bjuder på ett varierat utbud av börsbolag från olika marknadsplatser och sektorer på börsen. 

  wysiwyg_image

  Studiopublik

  Som kvinna kan du följa tv-produktionen på nära håll och mingla med övriga i publiken samt representanterna från börsbolagen i pausena under kvällen? Annäl dig via formuläret till höger. Önskar du specialkost fyller du i det under meddelande. I pausen under kvällen serveras paj och dryck.

  Streaming

  Du kan streama evenemanget live eller on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal eller aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter evenemangsdagen publiceras varje enskild programpunkt som en video på YouTube och aktiespararna.se/tv/evenemang.

  Ställ frågor till börsbolagen

  Studiopubliken och du som följer livesändningen har möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Skicka din fråga via sms 079 347 98 45 eller i vår livechat som du hittar i direkt anslutning till videospelaren.

  Twitter

  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

   

  Program 18 oktober

  15:15Incheckningen öppnar
  15:35Uppvärmning med publiken
  15:40Välkommen till Kvinnokvällen
  15:45Placerar kvinnor bättre än män?Jennifer Claesson, marknadschef Unga Aktiesparare
  16:00CantargiaCOO Liselotte Larsson
  16:30Arcede PharmaVD Mia Lundblad
  17:00DignitanaVD Catarina Mård Löwenadler
  17:30LipumCOO Pernilla Abrahamsson
  18:00Paus
  18:30StudentbostäderVD Rebecka Eidenert
  19:00AddLifeCFO Christina Rubenhag
  19:30Svenska AerogelPernilla Ståhle, Head of Research & Development
  20:00Enter FonderFörvaltare Cecilia Persson
  20:30AcouSortCommercial Director Agnes Michanek
  21:00Mingel med dryck

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.