Bli medlem
Bli medlem
lakareutangranser

Du är här

Kvinnoträff - FULLBOKAT.

  Vi avslutar vår serie om 4 kvinnoträffar med en superträff den 10 april 2019 med Agnetha Jönsson och Shoka Åhrman. Vi träffas till lättare förtäring på den nyöppnade restarangen Swedish Taste i bottenvåningen på NK, Östra Hamngatan 42.

  wysiwyg_image

     

  wysiwyg_image

  Agnetha Jönsson, idag börsanalytiker på Dagens Industri och tidigare bl a chefredaktör för tidningen Aktiespararen, ger sin syn på börsläget och med speciell inriktning på bankaktier.

  wysiwyg_image

  Shoka Åhrman, nationalekonom och författare talar över ämnet "Hur du ökar dina möjligheter till att genom mer medvetna val ta makten över ditt liv med fokus på beteendeekonomi och börspsykologi."

  Vi bjuds på lättare förtäring på Swedish Taste medan vi lyssnar på föreläsningarna. Därefter tar vi oss upp till plan 2 där NK Damunderkläder, NK Mode och Fasion & Denim bjuder in till shopping i vårens tecken. NK damunderkläder erbjuder perfekt sittande underkläder från välkända varumärken - även bad- och nattplagg.  Under kvällen finns Bh-experter på plats för att guida till rätt storlek och modell. NK Mode och Fashion & Denim har laddat upp med massor av fina plagg i vårens trendfärger till vardag och fest. NK har lovat extra erbjudanden och gåvor till alla kunder under kvällen.

  Ring Britt-Marie på 0703-533182 för eventuell restplats.