Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lär dig allt om ISK. Digital utbildning den 11 november 2020. Återträff / Workshop lokalt.

  Studiefrämjandet erbjuder en utbildningskväll om Investeringsparkontot. Läs alla detaljer och skicka in anmälan via Studieförbundets hemsida www.studieframjandet.se Vid frågor kontakta Studieförbundet. Återträff arrangeras lokalt under hösten, se nedan.

   

  Utbildningskväll om att spara i ett Investerinsgsparkonto.

  Föreläsningen sker på distans, digitalt via Zoom.

  Lär dig hur Investeringsparakontot, ISK, fungerar och vilka fördelar och nackdelar som finns med denna sparform. Föreläsare är Ariel Borenstein, erfaren skattekonsult och tidigare verksam på Skatteverket.

  Inga förkunskaper krävs. Möjlighet finns att ställa frågor under föreläsningen. Anmälan kan endast ske via hemsidan för Studiefrämjandet.

   

  Återträff i höst exklusivt för våra medlemmar i Bodens Loklavdelning.

  Under hösten kommer Lokalavdelningen Boden att erbjuda en Återträff med Workshop och uppföljande diskussioner kring sparformen ISK för våra medlemmar.

  Sänd en Intresseanmälan märkt "ISK ht-20" till kagkonsult@telia.com senast 201111, klockan 12.00 så att vi kan bedömma intresset för en lokal träff. Vi återkommer med information till de medlemmar som skickat in en Intresseanmälan. Ange kontaktuppgifter och medlemsnummer i din lokala anmälan och om du har speciella frågeställningar att ta upp och diskutera under mötet. Träffen kommer att äga rum kvällstid, en vardag senare under hösten, preliminärt i början av november månad, och vara helt kostnadsfri för våra medlemmar.

  Begränsat antal platser finns tillgängliga under denna Återträff, men samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att detta lokala arrangemang skall vara möjligt att genomföra. Reservation för inställelse till följd av Corona-problematiken.

  Önskar du inte delta i den kommande Återträffen krävs ingen Intresseanmälan till Lokalavdelningen.

  Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.