Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lär dig tolka aktiemarknaden! Kursprogram ”Teknisk analys on-line” med Ingemar Carlsson våren 2020. Återträffar lokalt.

  Utbildning Grundkurs Teknisk analys våren 2020 inleds 28 januari sedan följer Fortsättningskurs med start 3 mars samt Fördjupningskurser som startar 28 april respektive 26 maj. Läs om kostnader och anmälan på hemsidan för Tendens AB, www.tendens.se

  Här följer en presentation av vårens utbildningsprogram.

  Dessa kurser passar både nybörjare inom Teknisk analys och daytraders på aktiemarknaden. Välj själv vilken kurs som passar dig! 

  Vi inleder med en Aktielunch den 7 januari för  medlemmar i lokalavdelningen som är anmälda som deltagare till Utbildningsserien inom TA on-line denna vår. Se separat annonsering för Aktielunch på hemsidan och anmäl ditt intresse om du är kursdeltagare. Observera att anmälan till Aktielunch som äger rum 200107 nu är stängd, därför har annonseringen av detta datum tagits bort från hemsidan.

  Återträffar kommer också att arrangeras senare under våren 2020, närmast ett Aktiecafe´ 21 januari. I mars månad finns också en annonsering om möjlighet att skicka in en intresseanmälan för kommande träffar våren 2020.

  Aktielunch och Återträff planerades 200114, men detta event är inställt på grund av återbud från deltagare.

  Utbildningarna pågår on-line kvällstid och består av fyra fristående kurser Grundkurs, (Delkurs 1 med start 28 januari) och Fortsättningskurs, (Delkurs 2 som startar 3 mars) samt två olika Fördjupningskurser, (Delkurs 3 med startdatum 28 april och Delkurs 4 som inleds 26 maj), under våren 2020.

  Alla kurser kommer att presenteras separat på den lokala hemsidan så snart detaljer finns tillgängliga. I nuläget är Grundkursen och Fortsättningskursen annonserad på Bodenavdelningens hemsida, uppdatering sker kontinuerligt när det gäller övriga kurser våren 2020.

  Varje kurs innehåller fyra träffar med föreläsningar och möjlighet att ställa frågor via en chat-funktion on-line. Deltagarna kommer också att ha tillgång till en inspelning av föreläsningarna under en längre tid efter avslutad kurs. Utbildningarna behandlar inte bara aktiemarknaden och enskilda aktier utan även oljepriset och priset på olika metaller samt börsindex och valutor. Utvecklingen på olika marknader både i Sverige och internationellt presenteras. Intressanta enskilda aktier analyseras och deltagarna kan också inkomma med önskemål när det gäller olika börsbolag.

  Man kan anmäla sig till den eller de kurser man själv önskar delta i. För detaljer hänvisar vi till kursarrangören. Mer information om utbildningarnas innehåll och kursavgifter kommer att publiceras under senare delen av hösten 2019. Anmälan krävs.Vid frågor kontakta Ingemar Carlsson på Tendens i Sverige AB, via mail info@tendens.se

  Återträffar kommer att arrangeras lokalt. Dessa träffar kommer att annonseras separat på lokala hemsidan, och anmälan krävs. Dessa lokala träffar är kostnadsfria och reserveras för deltagare i utbildningarna som också är medlem i Lokalavdelningen Boden. Kurserna on-line har en kursavgift. Läs mer på hemsidan där utbildningens olika delar presenteras. På denna sida anges kostnadsfritt, detta avser lokala Återträffar.

  Se separat annonsering på vår lokala hemsida gällande samtliga kurser och workshops on-line våren 2020.

  Välkommen till en lärorik vår 2020 önskar Lokalavdelningen  Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.