Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lokal Återträff för medlemmar och deltagare i Aktieinvests och Pareto Securities konferens om förnybar energi 7 oktober. Intresseanmälan.

  Deltagare i den Digitala konferensen är välkomna att skicka in en Intresseanmälan till Återträff lokalt med diskussioner kring dagens tema. Sänd anmälan märkt "Återträff 7/10" till kagkonsult@telia.com senast 201007. Anmälda kontaktas med information.

  Konferens med temat Förnybar energi.

  Arrangör Pareto Securities och Aktieinvest.

   

  Observera! Anmälan till Lokala Återträffen senare i höst är nu stängd, vi kan inte erbjuda mer än ett yttersta fåtal platser till följd av Corona-problematiken.

   

  Anmälan sker separat till den Digitala konferensen som är öppen för kunder i Aktieinvest. Kunder har fått utskick från Aktieinvest med möjlighet till anmälan inför eventet.

  Lokalavdelningen i Boden erbuder en lokal Återträff för deltagare som vill träffas under ett Lunchmöte med diskussioner kring konferensens tema och "Börssnack".

  Separat anmälan till Återträff via mail-adress ovan och senast 201007 klockan 18.00.

  Återträffen kommer att arrangeras under ett Lunchmöte på restaurang i centrala Boden. Lunchen planeras under en vardag klockan 11.00-13.00. Kostnad för förtäring tillkommer under lunchen och uppskattas till ca 150 kronor per person. Digitala konferensen är kostnadsfri.

  Anmälda kontaktas inför Återträfffen som planeras i november alternativt december månad. Reservation för inställt event till följd av Corona.

  Endast ett fåtal platser erbjuds med hänsyn till Corona-problematiken.

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.