Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildning Aktiekunskap i Haparanda den 9-10 juni 2018.

  I samband med Bastuakademins unika världskongress som är förlagd till Haparanda detta år planerar Bodenavdelningen en resa och olika arrangemang för aktiesparare. Här presenteras den utbildning i Aktiekunskap som äger rum i anslutning till resan.

  Är du intresserad av sparande, fonder och aktier? Då ska du boka in detta event i din kalender! Öppet för alla intresserade, inga förkunskaper krävs för att delta i utbildningen.

  Detta arrangemang är alltså öppet även för er som ännu inte blivit medlemmar i föreningen Aktiespararna.

  Se även presentation av övriga aktiviteter med kulturella inslag, och de aktieträffar som planeras i anslutning till denna utbildningshelg på hemsidan www.aktiespararna.se/boden

   

  Program under utbildningshelgen den 9-10 juni 2018.

   

  Lördag 9 juni.

  Aktiekunskap Nybörjarkurs klockan 10.00-16.00.

  Lunch på egen hand klockan 12.00-13.00.

   

  Söndag 10 juni.

  Aktiekunskap Fortsättningskurs klockan 10.00-16.00

  Lunch på egen hand klockan 12.00-13.00.

   

  Vi bjuder på lätt förtäring, frukt och dryck under dagarna.

  Utbildningsdagarna avslutas med gemensam Aktiemiddag klockan 17.00 på restaurang Leilani i Haparanda för de som önskar. Förtäring och dryck inköps och betalas individuellt av deltagarna efter eget val.

  Utbildningshelgen är kostnadsfri för alla medlemmar, även familjemedlemmar och medlemmar i UA. Tecknar man ett medlemskap i Aktiespararna eller Unga aktiesparare i direkt anslutning till utbildningen så deltar man också utan kostnad. De som väljer att inte bli medlemmar betalar 595 kronor för helgens utbildning.

  Medlemskap i Aktiespararna kostar 595 kronor för fullbetalande medlem och 95 kronor för familjemedlemmar, det är alltså mycket fördelaktigt att teckna ett medlemskap och delta i utbildningen helt utan kostnad. Medlemskap i Unga Aktiesparare kostar mellan 49 kronor- 275 kronor årligen beroende av ålder. Du kan läsa mer om medlemskap i föreningen och alla förmåner som ges till medlemmar på www.aktiespararna.se

  Anmälan till utbildningshelgen är obligatorisk senast 10 maj 2018 till mailadress kagkonsult@telia.com alternativt via anmälningsformulär på hemsidan för Bodenavdelningen www.aktiespararna.se/boden

  Ingen efteranmälan är möjlig till detta event. 

  Ange dina kontaktuppgifter och mailadress i anmälan, och även om du önskar delta under hela utbildningshelgen eller endast en av dagarna, notera då vilken utbildningsdag du kommer att närvara. Vill du delta i den avslutande middagen ange också detta i din anmälan.

  Alla är välkomna. Ta gärna med vänner och bekanta.

  Vid alltför få anmälda kan detta arrangemang komma att ställas in, endast anmälda informeras om detta.

  Samarbetspartner är Studieförbundet Vuxenskolan.

  Välkomna!

   

   

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.