Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lunch med utsikt mot stjärnorna! Rymdcenter i Kiruna sänder live 6 oktober 2020. Återträff lokalt på temat "Börsens stjärnor".

  Länk till Live-sändningen "Samtal om rymden" från Space center Kiruna hittas på hemsidan för Luleå tekniska universitet under kalendarium. Återträff senare i höst på temat "Börsens stjärnor", den annonseras separat på lokala hemsidan i Bodenavdelningen.

  Återträff  på temat "Börsens stjärnor".

  Återträffen med "Börssnack" och trevlig samvaro arrangeras exklusivt för medlemmar i Lokalavdelningen. Livesändningen från Space Center i Kiruna är självklart öppen för alla intresserade. Läs mer på hemsidan för Luleå tekniska universitet.

  För att kunna bedömma intresset för en Återträff vill vi gärna att en Intresseanmälan märkt "Börsens stjärnor" skickas in till mail-adress kagkonsult@telia.com senast 201006 klockan 13.00.

  Anmälda kontaktas med information kring kommande Återträff senare i höst. Återträffen planeras äga rum i samband med en lunch på restaurang i Bodens centrum. Kostnad för förtäring tillkommer under lunchmötet. Preliminärt planeras lunchen en vardag i december klockan 11.00-13.00. Begränsat antal platser, samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att lunchen skall arrangeras. Vi väljer att planera för lunchen senare i höst med hänsyn till Corona-problematiken. Reservation för inställt event till följd av Corona.

   

  Lokalavdelningen i Boden.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.