Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lunchmöte med AAK och Tethys Oil fredagen den 7/9

Välkommen till vårt tionde lunchmöte med information om två mycket aktuella och intressanta företag: AAK som arbetar med vegetabiliska oljor och fetter samt Tethys Oil som är ett svenskt, oberoende energi och oljebolag.

wysiwyg_image

AAK skriver följande på sin hemsida:  AAK:s beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. I nära samarbete med våra kunder använder vi vår kunskap för att skapa mervärde inom livsmedels-, konfektyr- och kosmetikindustrin. AAK ska vara förstahandsvalet för kunder vars produktion bygger på mervärdeslösningar som baseras på vegetabiliska oljor och fetter. Detta har gjort AAK till en ledande leverantör av vegetabiliska special- och semispecialoljor och -fetter.  Bolaget presenteras av IR chef Jarl Andreasson.

wysiwyg_image

Tethys Oil skriver följande på sin hemsida:  Tethys Oil är ett svenskt oljebolag med fokus på onshoreområden med kända oljefynd. Tethys kärnområde är Oman, där bolaget har 22 miljoner fat i bevisade och sannolika oljereserver och 17 miljoner fat i betingade resurser 2C. Under 2017 hade Tethys Oil en genomsnittlig oljeproduktion om 12 162 fat om dagen från Block 3&4. Tethys Oil har också prospekteringstillgångar onshore Frankrike och Litauen och viss produktion i Litauen.  Bolaget presenteras av VD  Magnus Nordin.

Om du klickar på företagens logga till höger under Medverkande företag finns det mer information i Analysguiden.

Anmälan sker genom inbetalning till Aktiespararna Göteborgs BankGirokonto 734-9202 eller Swish 123 122 4286 senast den 4/9. Avgiften är för medlem 115 kr, ej medlem 150 kr. Ange "Ullevi" samt namn, epostadress, telefon- och medlemsnummer.

Vid sen anmälan eller ytterligare information ring: John Fredenhag 070-591 88 11 eller Göran Grytebeck 070-766 41 10.

Några av de företag som har varit med på våra tidigare lunchmöten är Evolution Gaming, Storytel, New Wave Group, Fingerprint Cards, Lundin Petroleum.

Varmt välkomna önskar lokalavdelningarna Göteborg City, Göteborg Partille och Göteborg Väst.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.