Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lunchmöte på Ullevi Lounge, fredagen den 7 september.

  Lunchmöte med information om två mycket aktuella och intressanta företag: AAK som arbetar med vegetabiliska oljor och fetter samt Tethys Oil som är ett svenskt, oberoende energi och oljebolag. Mötet är ett samarbete mellan Gbg City, Väst & Partille.

  Välkommen att avnjuta en god lunch med efterföljande presentation av två mycket aktuella och spännande företag - AAK, som tillverkar vegetabiliska oljor och fetter, samt energibolaget Tethys Oil.

  AAK skriver följande på sin hemsida:  AAK:s beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. I nära samarbete med våra kunder använder vi vår kunskap för att skapa mervärde inom livsmedels-, konfektyr- och kosmetikindustrin. AAK ska vara förstahandsvalet för kunder vars produktion bygger på mervärdeslösningar som baseras på vegetabiliska oljor och fetter. Detta har gjort AAK till en ledande leverantör av vegetabiliska special- och semispecialoljor och -fetter.  Bolaget presenteras av IR chef Jarl Andreasson.

  Tethys Oil skriver följande på sin hemsida:  Tethys Oil är ett svenskt oljebolag med fokus på onshoreområden med kända oljefynd. Tethys kärnområde är Oman, där bolaget har 22 miljoner fat i bevisade och sannolika oljereserver och 17 miljoner fat i betingade resurser 2C. Under 2017 hade Tethys Oil en genomsnittlig oljeproduktion om 12 162 fat om dagen från Block 3&4. Tethys Oil har också prospekteringstillgångar onshore Frankrike och Litauen och viss produktion i Litauen.  Bolaget presenteras av VD  Magnus Nordin.

  Anmälan genom inbetalning av 115 kr (icke medlemmar 150 kr, UA-medlemmar 60 kr) till BG 734-9202 eller Swish 123 122 4286. Vg ange Ditt namn, medlemsnr och telefonnr. Vid frågor vg ring John 0705918811 eller Göran 0707664110

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.