Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Magnus Welander VD Thule Group, Digital träff

  Det är dags för höstens tredje avsnitt av Aktiespararnas uppskattade program Aktiefåtöljen. I eftermiddagens program får ni träffa Magnus Welander, Vd och koncernchef på Thule Group.

  wysiwyg_image

  Aktiefåtöljen

  Bolaget är ett globalt sport- och fritidsföretag som är global marknadsledare inom flera av sina produktkategorier, däribland cykelhållare, multisport- och cykelvagnar, takräcken och takboxar. Market cap uppgår till cirka 28 miljarder kronor, bolaget har 2400 anställda och har försäljning på 140 marknader. Koncernen har haft en imponerande tillväxtresa och aktiekursen har utvecklats starkt de senaste åren. 

   

  Hur har pandemin påverkat marknaden inom friluftsliv? Kommer hälsotrenden med ett aktivare liv att fortsätta på längre sikt, eller är det bara en fluga? Ta chansen att lyssna på Magnus och få svar på dessa frågor och mycket annat. 

   

  Datum: 5 november

  Tid: 18.00

  Plats: Digitalt

  Skicka in dina frågor till Magnus här:  https://bit.ly/2FpMRPq

   

  Ni kommer att erhålla en länk till sändningen i god tid per mejl dagen före sändning. Det är bara att trycka på länken för att få igång intervjun, inga program behöver installeras. Sändningen kommer att pågå i cirka en timma.

   

  OBS! Du behöver ange en fungerande mejladress för att få tillgång till sändningslänken!

   

  Konceptet ”Aktiefåtöljen” har skapats exklusivt för Aktiespararnas lokalavdelningar och dess medlemmar och kommer att sändas i liveformat. Aktiefåtöljen är ett serieprogram där vi kommer att få lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Håll utkik på din lokala hemsida för kommande program, men även andra aktiviteter.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.