Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Missa inte! Småbolagsdagarna 8-10 juni live on-line! Återträff lokalt i höst. Intresseanmälan.

  Möt intressanta företag on-line under tre dagar i juni! Läs program och detaljer, anmäl deltagande på Aktiespararnas hemsida www.aktiespararna.se sök under centrala event. Anmälan till lokal Återträff i höst, anmälda kontaktas med information. Se nedan.

  Småbolagsdagarna pågår under tre dagar!

  Ändrat lokalt arrangemang i Boden till följd av Corona-problemen!

  Vi ställer in dagens lokala event, den traditionella Aktielunchen på lokal restaurang i samband med Småbolagsdagen och bjuder in till en Återträff  i Boden efter sommaren istället.

  Välkomna alla till Småbolagsdagarna on-line där du kan ta del av en rad intressanta företagspresentationer från din egen dator under tre hela dagar. Du kan läsa Aktiespararnas presentation av program och deltagande företag på hemsidan www.aktiespararna.se. Tiderna som anges på denna sida är preliminära tillsvidare.

  Anmälan är obligatorisk till Återträff som arrangeras av lokalavdelningen. Sänd din Intresseanmälan märkt "Återträff Småbolagsdagarna"och kontaktuppgifter till mail-adress kagkonsult@telia.com senast 200608 klockan 12.00. Anmälan till lokal Återträff är nu stängd. Efteranmälan kan inte ske.

  (Det finns också möjlighet att anmäla sig till en annan samlande Återträff i samband med en Aktielunch som annonseras separat på Lokalavdelningens hemsida, se under aktiviteter med datum 200614, där presenteras detaljer. Målgruppen är alla som deltagit i webbsända event från Aktiespararna våren 2020).

  Anmälda kommer att kontaktas och informeras om tid och plats för Återträff efter sommaren. Återträffen kommer att äga rum kvällstid en vardag och vara kostnadsfri. Tidpunkt är troligen september månad denna höst och lokalen förutses vara Studieförbundet Vuxenskolan, men vi reserverar oss för inställt event till följd av Corona-problematiken.

  Temat för Aktieträffen  kommer att vara "Börsläget" mot bakgrund av vårens dramatik på aktiemarknaden. Dessutom kommer analyser att presenteras av ett antal utvalda bolag från Småbolagsdagarna.Vi kommer också under kvällen att titta lite närmare på den portfölj med mindre bolag, "Småbolagsportföljen", som man kan månadsspara i hos Aktieinvest.

  Begränsat antal platser, men det krävs ett visst antal för att detta lokala event skall vara möjligt att genomföra i samarbete med Vuxenskolan, så vid alltför få anmälda och många återbud kan denna träff komma att flyttas eller ställas in, endast anmälda meddelas om detta.

  Välkomna!

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.