Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Missa inte! Stora Fondkvällen digitalt den 22 april. Återträff om Fondsparande arrangeras under september månad i Boden.

  Stora Fondkvällen digitalt. Anmälan krävs på Aktiespararnas hemsida www.aktiespararna.se sök under aktiviteter / centrala event. Återträff i Boden kommer att presenteras i september på temat "Fondsparande för alla". Se annonsering på vår lokala hemsida.

  Delta i Stora Fondkvällen digitalt hemifrån Boden.

  Anmälan krävs för att delta och sker via formulär på Aktiespararnas hemsida.

  Läs mer på hemsidan för Aktiespararna www.aktiespararna.se

  Du hittar information genom att söka under aktiviteter och centrala event.

  Det finns fortfarande ett antal platser kvar till detta event, så passa på att boka denna kväll och lär dig mer om fondsparande.

  Bodenavdelningen kommer att arrangera en Återträff med temat "Fondsparande för alla". Denna träff är planerad att äga rum under september månad. Annonsering med möjlighet till Intresseanmälan kommer att ske på vår lokala hemsida inom kort. Där presenteras alla detaljer kring programmet och anmälan inför Återträffen i höst.

  Under vår Återträff kommer vi att återkoppla till Stora Fondkvällens innehåll och de Fondbolag som presenterats.Vi arrangerar också en kortare föreläsning denna kväll "Fonder för nybörjare" med ett tema kring olika aspekter att tänka på när man sparar i fonder.

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.