Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Mölndal Energi, Gothia Solenergi och Eolus Vind Tema förnyelsebar energi

  Vågar man investera i energiproduktion och hur skall man tänka? Skall man satsa på solpaneler på taket i stället för oljeaktier? Under kvällen kommer vi att få möjlighet att ställa våra frågor till proffs på området.

  Mölndal Energi är ett kommunägt energibolag som utvecklar och erbjuder prisvärda och hållbara energilösningar till kunder både i Mölndal och övriga Sverige. De fem affärsområdena är Kraft och värme, Fjärrvärmenät, Elnät, Elhandel och Vindkraft. Nettoomsättningen för koncernen uppgår till 1 198 Mkr. VD Christian Schwartz presenterar företaget och är med oss som sakkunnig under kvällen.

  Gothia Solenergi arbetar för att kunskap och kvalitet skall genomsyra den svenska solbranschen. Låt oss hjälpa dig att bli en del av framtiden. Vi både projekterar, installerar, föreläser och driver Sveriges mest avancerade testanläggning för solkraftverk.

  Eolus Vind är en av Nordens ledande projektörer av vindkraftsanläggningar.Eolus skapar värden i alla led inom ramen för projektutveckling och drift av vindkraftsanläggningar och erbjuder såväl lokala som internationella investerare attraktiva och konkurrenskraftiga investeringsobjekt i Norden, USA och Baltikum. Eolus har medverkat vid uppförandet av ca 540 vindkraftverk och förvaltar nu ca 430 MW åt kunder. Eolus Vind AB har ca 7400 aktieägare och handlas på Nasdaq Stockholm Small Cap.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.