Bli medlem
Bli medlem

Du är här

MQ Holding och Aktieinvest gästar den 17 April 2018

VD och koncernchefen Christina Ståhl Presenterar MQ samt Aktivt sparande med Inspiratören Therese Lundstedt från Aktieinvest.

På MQ drivs vi av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för man och kvinna. Vi finns till hands för en modeintresserad publik, och är en destination som sedan 1957 har hjälpt människor att hitta sin stil.

Vår filosofi bygger på vad vi kallar ”Selected diversity” – Vilket betyder att vi befinner oss i den spännande kontrasten mellan utvalt och mångsidigt. Utvalt, för att vi ställer höga krav på vad som är bra nog för att hamna i våra butiker. Mångsidigt, för att vi trivs i en mix av kvalitetsvarumärken och starka personligheter. Vi vet att olika tillfällen kräver olika utryck.

Vi finns här för att hjälpa dig som vill klä dig med stil, i vardag såväl som till fest. Alltid, och överallt.

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. Genom en mix av egna och externa märken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. Butikskedjan omfattar idag ca 120 butiker. MQ-aktien är noterad vid NASDAQ OMX i Stockholm sedan den 18 juni 2010. Huvudkontoret ligger i Göteborg och MQ har produktionskontor i Shanghai och Dhaka. MQ har en kundklubb med över 600 000 lojala kunder.

Sedan maj 2016 ingår modekedjan Joy i koncernen. Joy startade 1971 med en butik som därefter växte till en landsomfattande kedja. Joy vänder sig till kvinnan ”mitt i livet” som är modeintresserad och vill ha bra passform, kvalitet och komfort. Kunderna erbjuds ett välmatchat sortiment med en inspirerande variation av kvalitéer, färger och mönster som ger möjlighet till ett personligt och unikt mode.

wysiwyg_image

Kom igång med ditt sparande tillsammans med Aktieinvests vd Therese Lundstedt

Therese Lundstedt har arbetat inom finansbranschen i 12 år och är idag vd för nätmäklaren Aktieinvest. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör inom ämnena sparande, aktier och fonder. Hon är utsedd till Framtidens kvinnliga ledare 2017 för sitt innovativa ledarskap och förändringsarbete. Den 17 april kommer Therese till Karlstad för att inspirera dig till att komma igång med ett sparande via aktier och fonder. Hon kommer också ge dig några råd som är enkla att följa och som passar både nybörjare och mer avancerade sparare. Du får även möjligheten att ställa alla frågor du velat fråga om sparande men inte vågat eller fått chansen till. 

Aktieinvest är ett 50-årigt dotterbolag till Aktiespararna som har 50 000 kunder och just nu genomgår en rejäl förändringsresa från klassiskt finansbolag till en modern digital aktör på den stekheta Fintech-marknaden.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.