Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Nätverk för kvinnor digitalt och lokalt!

  Aktiespararna - nätverksträff för kvinnor i maj. Anmälan sker via hemsidan, www.aktiespararna.se sök under ”Event, aktiviteter& nätverk” och aktuellt datum. Eventet har titeln ”Få pengarna att räcka längre”. Kostnadsfritt, men anmälan krävs senast 22 maj.

  Lokalavdelningen kommer att starta upp och bjuda in medlemmar till ett lokalt nätverk för kvinnor, där vi kan träffas och diskutera allt inom ekonomi, sparande och aktier under hösten 2022. Innehållet i träffarna kommer att anpassas efter deltagarnas önskemål och kan erbjuda ett varierat utbud när det gäller ämnesområden och inbjudna föreläsare. Annonsering av det lokala nätverket för kvinnor kommer att ske på lokala hemsidan i Bodens Lokalavdelning i oktober månad.

  Starta med detta digitala event ikväll, så ses vi lokalt i höst!

  Vi vill gärna redan nu, inför vår planering i höst, få en uppfattning kring om det  finns ett intresse för ett lokalt kvinnligt nätverk i Boden.

  Preliminär Intresseanmälan inför deltagande i ett kommande lokalt nätverk för kvinnor i Bodens Lokalavdelning kan därför skickas redan nu och senast 22 maj till mail-adress kagkonsult@telia.com Märk din Intresseanmälan "Kvinnligt nätverk hösten 2022" och ange kontaktuppgifter och medlemsnummer.

  Ni som skickat in en preliminär Intresseanmälan kommer att kontaktas via mail  i oktober månad, så glöm inte att notera din mail-adress i anmälan. Anmälan är inte bindande på något sätt.

  Då antalet platser vid varje nätverksträff kommer att vara begränsat riktar sig det kvinnliga nätverket till kvinnliga medlemmar i Bodens Lokalavdelning. Samtidigt kommer det att krävas ett visst antal anmälda vid varje tillfälle i höst för att eventen skall vara möjliga att genomföra i samverkan med våra samarbetspartners.

  Är du ännu inte medlem i Aktiespararna? Läs mer om medlemskap och alla förmåner som ingår på hemsidan, www.aktiespararna.se sök under medlemskap.

  Lokalavdelningen i Boden.