Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Ni som efterfrågat utbildning inom alternativa investeringar, konst och antikviteter. Utbildning kommer att erbjudas hösten 2018. Skicka in en intresseanmälan.

  Ni som önskat utbildning inom konst och antikviteter. Vi kommer att presentera en utbildning hösten 2018. Skicka intresseanmälan till mailadress kagkonsult@telia.com så återkommer vi med information efter sommaren. Utbildningstillfällen under veckoslut.

  Tidangivelse på denna sida avser endast inledande möte för presentation av utbildningen. Anmälda kommer att kontaktas med information, program och detaljer.

  Kostnadsuppgift är preliminär. Anmälda som är eller blir medlemmar i Aktiespararna i samband med utbildningen deltar kostnadsfritt. Detta gäller även medlemskap i Unga Aktiesparare och familjemedlemmar. 

  Inledande träff för presentation och planering av utbildningen sker den 22 april 2018. Därefter beräknas utbildningen inledas i september denna höst.

  Vi anordnar också ett seminarium om Aktieinvest och hållbart sparande vid träffen samt presenterar analysen från Nordic Equities om globala aktiemarknader.

  Anmälan är oblgatorisk, senast 180413 vid få deltagare ställs mötet i april in och endast anmälda meddelas om detta. Lokal beslutas efter kontakt med anmälda, preliminärt konditori i centrala Boden.

  Separat annonsering kommer att ske när det gäller den planerade utbildningen under hösten 2018.

  Välkomna!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.