Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Ny grön energi med svensk teknik!

  Ledningsgruppen och Studiefrämjandet försöker vara kreativ och använda oss av nya mötesformer, så med hjälp av internet, skype och filmvisning, kommer vi att möta olika spännande bolag inom ny grön energi. Så boka kvällen redan nu!

  Temat för kvällen är ny grön energi och vi har många tekniskt framstående bolag i Sverige som står inför stark utveckling. Vi har tänkt att vi ska titta på 2 olika bolag under kvällen med hjälp av årsredovisningar, filmer och samtal med representanter för bolagen via Skype.

  Det kommer att finnas mycket utrymme för frågor och diskussioner, vilket gör kvällen till mycket lärorik.

  Det bolag som är först ut är Minesto, mellan kl 18.00-19.15. De har utvecklat ett vattenkraftverk "Deep Green" för energiutvinning i havet. Är noterade på First North sedan november 2015. Klicka här om du vill läsa på lite innan.

  Mellan 19.45-21 så är det SolTech Energy vi kommer att titta på. De har solenergilösningar för alla typer av fastigheter, snygga integrerade solceller. De expanderar ganska stort i Kina. När vi har läst på om bolaget kommer VD Stefan Ölander svarar på våra frågor via Skype. De är noterade på First North och du kan klicka här för att komma till deras hemsida.

  Vi bjuder på kaffe/te med smörgås!

  Begränsat antal platser så anmäl dig/er redan nu! För Aktiespararnas medlemmar är kvällen fri, så anmäl med medlemsnr.

  Vi tar Swish på plats.

  Välkommen!

  Ledningsgruppen.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.