Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Nybörjare på Aktiemarknaden? Förhandstips om ett intressant " Digitalt Utbildningspaket" i höst.

  Tips om utbildning vilken passar dig som vill lära mer om aktier, aktiemarknad och sparande. Anmälan krävs till eventen, som beskrivs nedan, och detta kan endast ske till arrangörerna, Studieförbundet Medborgarskolan och Studiefrämjandet. Lokal Återträff.

  Utbildning för nybörjare hösten 2020.

  Arrangemangen finns också presenterade separat på vår Lokala hemsida i Bodenavdelningen under respektive datum. Återträffar och Workshops erbjuds också lokalt och presenteras på vår hemsida.

  För er som deltar i detta "Utbildningspaket" anordnas en speciell lokal träff i Bodenavdelningen, läs mer nedan.

   

  Den 29 september 2020.

  Intruduktion till Aktiekunskap "Investera i lönsamma bolag". Lunchföreläsning on-line klockan 12.00-1300. Anmälan sker till Medborgarskolan, se deras hemsida www.medborgarskolan.se

  Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla, men anmälan är obligatorisk. Läs mer detaljer på Studieförbundets hemsida. Vid frågor kontakta Medborgarskolan.

   

  Den 14 oktober 2020 alternativt 11 november 2020.

  Lär dig mer om Investeringssparkontot. Kvällsföreläsning on-line klockan 19.00-20.30. Anmälan sker till Studiefrämjandet, se deras hemsida www.studieframjandet.se

  Föreläsningen har en kursavgift på 250 kronor per tillfälle, öppet för alla men anmälan är obligatorisk. Läs mer detaljer på Studieförbundets hemsida. Vid frågor kontakta Studiefrämjandet.

  Dessa utbildningar ovan är separata och man kan välja att anmäla sig till valfritt kurstillfälle.

   

  Lokala Återträffar och Workshops i Boden.

  Lokal Återträff för de som deltar i båda avsnitten inom detta "Utbildningspaket" innehållande Föreläsning om Investering i lönsamma bolag och om Investeringssparkontot.

  Denna speciellt anordnade träff för kursdeltagarna kommer att äga rum i januari 2021, och ha karaktären av en Workshop. Återträffen är endast öppen för medlemmar i Lokalavdelningen Boden. Anmälan till denna speciellt arrangerade Återträff skall ske senast 19 september klockan 18.00 till mail kagkonsult@telia.com Märk detta mail "Utbildningspaket 2020" och ange kontaktuppgifter och medlemsnummer. Till följd av Corona-problematiken och restriktioner när det gäller vår lokal i Boden väljer vi att förlägga Återträffen till en kväll efter årsskiftet och vi kan tyvärr inte ange något definitivt tillfälle eller tidpunkt för Återträff utan vi kommer att kontakta anmälda i december med information. Restriktionerna kring vår lokal i Boden gör att vi måste kräva tidig anmälan till detta event.

  Det arrangeras också andra Återträffar lokalt i anslutning till dessa utbildningar, vilka är presenterade på Bodenavdelningens hemsida.

  Om du inte får plats på denna Återträff så anmäl dig till våra andra träffar, som annonseras på hemsidan.

  Tidangivelse på denna sida avser endast sista anmälningsdag till denna Återträff, specifikt knutet till det här annonserade så kallade "Utbildningspaketet".

  Anmälan till denna annonserade Återträff är nu stängd. Men anmälan kan ske till föreläsningar och event ovan hos Studieförbunden så länge platser finns, se deras respektive hemsida.

  Lokalavdelningen i Boden 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.