Bli medlem
Bli medlem

Du är här

OBS! Ändrat program: Aktieträff med Sandvik och Corem Property Group

Aktieträff med Sandvik och Corem Property Group tisdagen den 7 november kl 18:30 - 21.
OBS! Tyvärr har SOBI varit tvungna att avboka sig från vår träff.

wysiwyg_image

Sandvik

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern med omkring 43 000 anställda och med ett starkt fokus att förbättra kunders produktivitet, lönsamhet och säkerhet.

Verksamheten är baserad på unik kompetens inom materialteknik, omfattande kunskap om industriella processer och nära samarbete med kunder. Detta har, tillsammans med kontinuerliga investeringar inom forskning och utveckling, gett Sandvik en världsledande position inom bl.a. maskiner, verktyg och verktygssystem samt avancerade rostfria stål och speciallegeringar.

Sandvik bedriver sin verksamhet inom tre affärsområden som ansvarar för forskning och utveckling, tillverkning och försäljning av sina respektive produkter och tjänster.

Bolagets stamaktie är noterad på Stockholmsbörsen sedan januari 1979 och finns numera på Stockholmsbörsens Large Cap lista samt en av aktierna i Stockholmsbörsen OMXS30 index.

Sandvik presenteras på vår träff av Ann-Sofie Nordh, Vice President.

wysiwyg_image

Corem Property Group

Corem Property är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Målet är att vara det ledande fastighetsbolaget inom det segmentet, och att aktivt arbeta med transaktioner för att både utöka och förädla fastighetsbeståndet. Alla förvärv och investeringar som Corem gör i sina fastigheter sker utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Fastighetsbeståndet är indelat i fem geografiska områden: Region Stockholm, Region Syd, Region Väst, Region Småland samt Region Mälardalen/Norr. En stark lokal närvaro är en grundläggande strategi, och Corem har egen förvaltning och lokalkontor i de fem regionerna.

Corem Property Group finns med bland de jämställda bolagen utsedda i AllBrights vita lista.

Stam- och preferensaktier är noterade på Stockhomsbörsen sedan juni 1997 och finns på Stockholmsbörsens Midcap lista.

Corem Property presenteras på vår träff av Eva Landén, VD.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.