Bli medlem
Bli medlem

Du är här

OBS! Inställd! Välkommen till Aktieträff med Gapwaves och Spiltan fonder

  OBS! På grund av rådande omständigheter är vår Aktieträff inställd! Välkommen till Aktieträff med Gapwaves och Spiltan fonder

   

  Gapwaves är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar och säljer antennprodukter baserade på patenterad GAP-vågledarteknologi. Gapwaves erbjuder produkter inom GAP-antenner, ultrabredbandsantenner och GAP-flänsadaptrar. Bolagets kunder återfinns bland radiolänktillverkare, rymdobservatorier, försvarskunder och laboratorier i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

  VD: Lars-Inge Sjöqvist, Ordförande: Jonas Ehinger, Hemsida: http://www.ga...Bransch: Teknik, Börsvärde: 719 846 753 SEK, Gapwaves B: 18 932 409 aktier, Totalt: 26 910 159 aktier.  Gapwaves presenteras av Per Andersson, CFO.
  wysiwyg_image

  Spiltan Fonder har funnits sedan 2002 och förvaltar aktivt förvaltade aktiefonder och räntefonder och passivt förvaltade aktiefonder med investmentbolag samt en blandfond. Fokus i all förvaltning, oavsett om det är aktiefonderna eller räntefonderna, är bolagsanalys och förståelsen av bolagens verksamheter.

  Spiltan Fonder kommer att presenteras av Niklas Larsson som är marknadsansvarig på fondbolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.