Bli medlem
Bli medlem

Du är här

OBS,OBS,OBS Fullbokat. Skicka mejl till Christer om ni vill stå på reservlista! Helkväll med Christoffer Ahnemark, Aktiespararna

  Ökad kunskap ger trygghet!

  Stjärnanalytiker till Lerum

  Den 28 september besöks Aktiespararna i Lerum av stjärnanalytikern Christoffer Ahnemark. Varför stjärnanalyter? Jo han är en av Aktiespararnas egna analytiker. Du har säkert läst flera artiklar av honom i tidningen eller på nätet där han skriver krönikor, gör analyser, förklarar trender mm.  ”Portföljråd för ett nytt år”, ”Hur bör vi spara” är exempel på lärorika artiklar. I ”De 11 viktigaste graferna just nu” från 28 mars, gör Christoffer en djupdykning i vilka makroekonomiska grafer som sätter prägel på de globala börserna just nu. (mars 2017)

  På Aktiespararnas hemsida kan Du i sökrutan skriva in hans namn och Du får en hel mängd intressant och lärorikt stoff att tränga in i. Allt är skrivit på ett fullständigt begripligt sätt. Dessutom är det trevligt och smått humoristiskt skrivet. Korta portföljen är en av Christoffers ”påhitt”. I denna korta portfölj arbetar han tillsammans med Carl-Henrik Söderberg, också han analytiker på Aktiespararna.

  Christoffer ska använda hela kvällen den 28 september till att förklara hur den Korta portföljen sätts ihop och hur analytikerna tänker kring placeringarna. Christoffer kommer att tala om riskhantering, det makroekonomiska läget som det ser ut framemot hösten, några större trender mm. Han kommer att beröra grundläggande aktiekunskaper såväl som avancerade.

  Se till att boka Dig i Din kalender för denna kväll. Berätta för vänner om eventet. Fundera på frågor som Du vill ställa till Christoffer.

  Vi kommer att servera smörgås och dryck i en paus under kvällen. 

  Deltagarantalet är begränsat till max 70 personer!  Anmälan stänger 25 september 12,00!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.