Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Öppet event! Aktiecafe´och Introduktionskväll för dig som är nybörjare och intresserad av fonder och aktier 29 oktober 2019.

  Inga förkunskaper krävs för att delta denna "Nybörjarkväll". Introduktion till fond- och aktiesparande. Vi bjuder på fika. Presentation av en enkel Aktietävling. Anmälan krävs senast 191024 via formulär på denna sida. Öppet för alla även icke medlemmar!

  Aktiecafe med en enkel introduktion till aktier och fonder för dig som är nybörjare och vill lära dig mer. Inga förkunskaper krävs. Men även du som har kunskaper sedan tidigare är naturligtvis välkommen att delta. Nya medlemmar är speciellt välkomna denna kväll.

  Presentation av kommande aktiviteter lokalt.

  Vi samtalar också om det aktuella läget på börsen under kvällen och återkopplar till föreläsningarna med Gunnar Ek och Ingemar Carlsson som arrangerats under september månad.

  Vi kommer att titta närmare på den portfölj av aktier som Gunnar Ek presenterade vid sitt besök i september, och även studera de aktier som Ingemar Carlsson tagit upp i sin Grundkurs och Fortsättningskurs i Teknisk analys on-line som intressanta "turn-around kandidater". Deltar du i kurserna, anmäl dig till våra Återträffar lokalt!

  Aktietävling där alla kan delta presenteras under kvällen. Tävlingen kommer att inledas i november 2019 och sedan avslutas i januari 2020. Tävlingen har enkla regler, och inga speciella förkunskaper krävs.

  Anmälan är obligatorisk och sker via formuläret på denna sida senast 191024 klockan 21:00.

  Ring på porttelefonen till Studieförbundet Vuxenskolan vid ytterdörren så öppnar vi! Parkering finns helt nära vid COOP. 

  Detta event är öppet för alla även för dig som ännu inte blivit medlem i Aktiespararna. Men vill du ta del av alla medlemsförmåner som medlemskapet ger och få tillgång till tidningen Aktiespararen, samt en mängd rabatter av olika slag, teckna ett medlemskap redan idag i föreningen Aktiespararna. Det kostar endast från 49 kronor per månad.

  Är du intresserad av den egna privatekonomin och vill lära dig mer? Då är Aktiespararna ett givet val! Läs mer och bli enkelt medlem på hemsidan www.aktiespararna.se

  Medlemmar deltar också kostnadsfritt i en mängd aktiviteter och aktieträffar lokalt i Boden och även i övriga landet under året, dessutom har man tillgång till gratis utbildningar via webben, läs mer om allt detta på Aktiespararnas hemsida.

   

  Välkomna på våra träffar hälsar Lokalavdelningen i Boden

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.