Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Praktisk användning av Hitta kursvinnare, 19/1 i Lund

  OBS! Kursen är fullbokad.

  Hitta kursvinnare har glatt många användare genom åren som ett utmärkt hjälpmedel på den växande aktiemarknaden. En del användare har dock svårt att komma igång, och därför erbjuder vi nu den här kursen. Ta med dig en egen dator (med Hitta kursvinnare installerat) och lär dig att göra riktigt bra aktieaffärer.

  Teori kommer att varvas med praktik, som går ut på att du själv klickar dig runt i Hitta kursvinnare under kompetent ledning. Du kommer att få göra flera olika övningar i programmets samtliga delar. Kursen vänder sig framför allt till dig som är bekant med Hitta Kursvinnare och teknisk analys, och som vill lära dig snabbt och enkelt hur du praktiskt kan göra dina egna analyser.

  På kursen ägnar vi oss bland annat åt:

  • Hur du analyserar fundamentalt respektive tekniskt
  • Hur du letar reda på intressanta aktier med screeningmodulerna
  • Ritverktygen och hur du ritar trendlinjer
  • Hur du hittar köp- och säljsignaler
  • Många indikatorer
  • Hur du bäst ställer in olika inställningar
  • Olika handelstekniker
  • Stoploss
  • Många praktiska övningar i alla moment

  Lärare för kursen är Peter Hultqvist, som har arbetat med teknisk analys i 30 år och som varit lärare i Hitta Kursvinnare under flera år i Göteborg. Peter har bland annat arbetat på Carnegie, Trygg Hansa, Inter Ikea i Bryssel och på Swedbank.

  Kursen hålls lördagen den 19 januari på Komvux i Lund. Adressen är Glimmervägen 12. Starttid är 9.00 och kursen beräknas pågå till 16.00. Tid för lunch på egen hand mellan 12.00-13.15. Antalet platser är begränsat, men samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att kursen ska bli av. Anmäl dig på formuläret som du når genom att klicka på länken nedan. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du får förhinder. För slutgiltig information se https://www.aktiespararna.se/hkpraktisklund

  Kurspriser:

  Medlem i Aktiespararna 995 kr
  Ej medlem i Aktiespararna 1.495 kr

  OBS! Kursen är fullbokad.
   

  Frågor om kursen besvaras av: 

  Henriette Lindholm, Aktiespararna
  henriette.lindholm@aktiespararna.se

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.