Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Presentation av Hemfosa och fortsättning på föredraget om nya skatteregler och framtidsfullmakt.

  Hemfosa fastigheter är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag grundat 2009. Bolaget äger 381 fastigheter spridda över Sverige, Norge och Finland till ett marknadsvärde om cirka 36 miljarder och med målet att växa till 50 miljarder inom fem år. Hemfosa Fastigheter börsnoterades mars 2014. 

  Hemfosa är en av de största privata fastighetsägarna av samhällsfastigheter i Sverige och det enda börsnoterade fastighetsbolaget med den inriktningen. Det ger en unik position på hemmamarknaderna Sverige, Norge och Finland. I samhällsfastigheter arbetar bland annat poliser, lärare och läkare.
   

  Företaget grundades av Jens Engwall och Bengt Kjell med ett förflutet som VD respektive styrelseordförande i det börsnoterade fastighetsbolaget Kungsleden AB 2009 med syftet att ta in kapital och kunna göra fastighetsförvärv i en förväntat vikande svensk fastighetsmarknad i spåren av Finanskrisen 2008–2009 i Sverige. Namnet till företaget är taget efter Engwalls bostadsort Hemfosa i södra Stockholms län.

  Företaget presenteras VD Caroline Arehult och Transaktionschef Anna Alsborger

   

  Föredraget om HVR Water Purification utgår på grund av sjukdom och istället blir det en fortsättning på genomgången av nya skatteregler och framtidsfullmakt av av Advokat Annika Lundeslöf från advokatbyrån VICI.

   

   

   

  Vi bjuder på förtäring

   

  Utlottning

   

  Välkomna!!!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.