Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Probi besöker oss via ZOOM

Probi är ett svenskt, vetenskapligt drivet B2B-företag som skapar värde för investerare genom att förse kunder över hela världen med mycket effektiva och väldokumenterade probiotiska stammar.

Enligt WHO 2002 definieras probiotika som “levande mikroorganismer som när de ges i tillräckliga mängder ger hälsofördelar hos den som intar dem”. Företaget Probi är en innovativ, erfaren leverantör av kliniskt bevisade probiotiska stammar och lösningar. Med sin breda kompetens erbjuder Probi livsmedelsindustrin en mängd olika lösningar som spänner över både kosttillskott, mat och dryck, en produkt som är anpassad för oss konsumenter.

2019 sa VD Tom Rönnlund, "vårt mål är att dubbla omsättningen". Nådde han målet?
Missa inte att lyssna på CFO Henrik Lundkvist när han presenterar företaget.

Har du några frågor att ställa till Henrik i förväg, så mejla dem till benny.dequ@gmail senast den 9 maj. När Henrik är klar fortsätter vi som brukligt med en analys av företaget. 

OBS! Presentationen genomförs digitalt på plattformen Zoom. Samma dag som mötet kommer du att få en inbjudan med en länk skickad till din e-mail. Logga in på mötet i god tid och se till att allt fungerar. Vi har ingen möjlighet att lämna support när mötet väl startat.  

Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan. Ej medlem i Halmstad lokalförening? Swish 50:- till 0725007218.

För att mötet ska vara till glädje för alla deltagare så har vi några ordningsregler:

1. Ange ditt riktiga namn när du loggar in på mötet.

2. Deltagare släpps in i mötet av en administratör.

3. Ha alltid mikrofonen avstängd när du inte pratar. Skrammel från kaffekoppar och andra ljud i rummet kan störa även om man inte pratar.

4. Begär alltid ordet och invänta att ditt namn kallas upp innan mikrofonen slås på igen. Att begära ordet för att t.ex. ställa en fråga görs i menyraden, genom att välja symbolen Reactions/Raise Hand.

5. Logga in i god tid innan mötet. Eftersläntrare behöver inte ursäkta sin sena ankomst då det stör mötet.

6. Ha din kamera avstängd.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.