Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Rekryteringsträff ledningsgrupp. Öppet för medlemmar. I samband med Norrlandsfondens Konjunkturbarometer.

  Vi besöker Vetenskapens hus och frukostseminariet med konjunkturexpert Mats Haglund SCB. Efter seminariet möter vi upp på konditori i Luleå centrum för diskussion kring arbetet i lokalavdelningen Boden. Anmälan senast 23 oktober mail kagkonsult@telia.com

  Vi samordnar denna rekryteringsträff med ett intressant arrangemang om konjunkturläget på Vetenskapens hus i Luleå. Eventet inleds med frukost klockan 07:30.

  Efter avslutad föreläsning möter vi upp för lokalavdelningens rekryteringsträff på lokalt konditori i Luleå centrum klockan 09:30.

  Är du medlem i föreningen Aktiespararna eller står du i begrepp att bli medlem inom kort? Vill du engagera dig i det lokala arbetet under 2019? Arbetet innebär att ordna arrangemang och event för medlemmar i lokalavdelningen Boden. Vi samverkar med studieförbund på orten. Inga speciella kunskaper krävs för att delta i arbetet. Årsmötet i lokalavdelningen äger rum i januari, då väljs ny ledningsgrupp inför nästa år.

  Ange dina kontaktuppgifter i anmälan. Vid frågor kontakta ledningsgruppen via mail karin.galldin@telia.com

  Detaljer kring lokalavdelningens arrangemang och lokal meddelas anmälda efter anmälningstidens utgång.

  Vi bjuder på fika. Mycket begränsat antal platser till detta event, först till kvarn tillämpas. Anmälan stängs redan klockan 12:00 på grund av detta.

  Utbildning kommer att erbjudas intresserade.

  Välkommen att delta vid vår rekryteringsträff denna höst, vi behöver engagerade medlemmar som kan arbeta med att utveckla Aktiespararna i Boden.

  Lokalavdelningen Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.