Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Seminarium on-line med temat "Ekonomisk jämställdhet" den 27 november 2020. Tjejträff lokalt.

  CER. Centrum för forskning och ekonomiska relationer arrangerar detta digitala seminarium på temat ekonomisk jämställdhet. Läs mer på CERs egen hemsida, sök under event. Ingen anmälan krävs. Tjejträff arrangeras lokalt på temat "Kvinnor och ekonomi".

  Digitalt event med CER och lokal träff för kvinnliga medlemmar.

  Seminariet behandlar frågor som Pensionssystemet, Bankernas kreditstrategier och Microlån. Eventet är öppet för alla och ingen anmälan krävs. Läs mer på CERs egen hemsida.

  Lokal Tjejträff kommer att arrangeras av Bodenavdelningen senare under hösten, preliminärt i december månad. Anmälan krävs för att delta i denna Återträff. Träffen är öppen för kvinnliga medlemmar i Lokalavdelningen och kräver att anmälan märkt "Återträff kvinnor och ekonomi" sänds till mail-adress kagkonsult@telia.com senast 201118 klockan 18.00. Mötet kommer att arrangeras i samband med en Aktielunch på central restaurang i Boden och kostnad för förtäring tillkommer, preliminärt ca. 150-200 kronor per person. Anmälda kontaktas med ytterligare information.

  Tjejträffen kommer att anpassas efter förhållanden relaterade till Corona-problematiken och kan komma att skjutas upp till efter årsskiftet av detta skäl.

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.