Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Senaste nytt i Bodens Lokalavdelning!

  Bodens Lokalavdelning önskar alla medlemmar ett trevligt kommande år 2022. Nyheter publiceras och uppdateras ständigt på vår lokala hemsida, www.aktiespararna.se/boden

  Nyheter under år 2022.

  Lokalavdelningen samverkar med Studieförbundet Vuxenskolan.

  Lokalavdelningen kommer att i samband med digitala arrangemang riktade till kvinnor hos Vuxenskolan anordna tjejträffar för att fira Kvinnodagen kommande vår.

  I mars 2022 arrangerar Vuxenskolan en digital studiecirkel med temat ”Hitta kursvinnare och Teknisk analys”. Lokal Återträff kommer att arrangeras för medlemmar som deltar.

  Nytt under det kommande året är att medlemmar i Boden kommer att bjudas in via mail-utskick till event och företagsbesök i Luleå Lokalavdelning,

  Workshops on-line med analytikern Ingemar Carlsson och lokala Återträffar för deltagare kommer att erbjudas under våren.

  Lokalavdelningen i Boden planerar att under året 2022 arrangera ett antal utbildningar riktade till nybörjare och kvinnor.

  Lokalt planeras också för regelbundna informella diskussionsträffar i samband  med Aktieluncher och Aktiefika för medlemmar.

  Läs mer om aktuella och kommande arrangemang samt uppdaterade nyheter i Lokalavdelningen på vår lokala hemsida, www.aktiespararna.se/boden se vidare under lokala aktiviteter.

   

  Lokalavdelningen i Boden.