Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Senaste nytt! Inställda event i lokalavdelningen Boden denna vår, men läs om vad vi planerar i höst! Intresseanmälan är öppen.

  Arrangemang i Bodenavdelningen är inställda i vår till följd av Corona. Men det finns möjlighet att delta i Aktietävlingar samt event, workshops och utbildningar on-line. Intresseanmälningar till höstens event är öppna. Se info. Bodenavdelningens hemsida.

  Denna vår har tyvärr inneburit många inställda lokala arrangemang och träffar i Bodenavdelningen.

  Vissa enstaka event som annonseras på vår hemsida arranageras av våra lokala samarbetspartners Studieförbundet Vuxenskolan och Tornedalsgillet. Vi hänvisar till våra samarbetspartners när det gäller aktuella uppgifter om huruvida dessa utbildningar och event  kommer att äga rum denna vår.

  Trots Corona-problematiken finns det möjlighet att delta i utbildningar on-line inom Teknisk analys med analytiker Ingemar Carlsson under hela våren. 

  Återträffar i samband med de TA-utbildningar och Workshops on-line som presenteras i vår kommer att genomföras under hösten. Anmälan till dessa Återträffar kan ske senast 200715. Läs mer om anmälan och övriga detaljer under detta datum på den lokala hemsidan för Bodenavdelningen. Deltagare som lämnat Intresseanmälan tidigare under våren 2020 finns antecknade och behöver inte anmäla sig igen.

  Återträffar kopplade till andra event denna vår ställs också in under våren och vi hoppas återkomma med information under hösten.

  De arrangemang och utflykter som planerats under hösten och där Intresseanmälan redan skickats till lokalavdelningen denna vår kvarstår tillsvidare. Vi kommer att kontakta de anmälda. I dagsläget har vi inga planer på att ställa in de utflykter och event under hösten som redan annonserats och där anmälningar registrerats. Lokalavdelningen kommer att kommunicera med och uppdatera anmälda under sommaren.

  Mot bakgrund av problemen med Corona och inställda fysiska träffar finns redan nu en möjlighet att skicka in Intresseanmälningar inför annonserade event under hösten 2020.

  I höst planerar vi utbildningar inom en rad olika områden som efterfrågats av våra medlemmar. Mycket finns redan annonserat på hemsidan. Satsningarna on-line kommer att fortsätta med  ett antal Workshops med tanke på det intressanta börsläget.

  Vi har också presenterat möjligheten att genomföra självstudier med fokus på aktiemarknaden on-line via Aktiespararna hemsida, www.aktiespararna.se läs vidare under utbildningar.

  Lokalavdelningen erbjuder sedan efterföljande Diskussionsträffar som man kan anmäla sig till under hösten och där vi diskuterar kring olika frågeställningar med anknytning till utbildningarna.

  I nuläget erbjuder vi Återträffar hösten 2020 i anslutning till Aktiespararnas webb-utbildningen i Fond-och Aktiekunskap samt även utbildningen on-line inom Företagsanalys. Läs mer om anmälan till Återträff på vår lokala hemsida under datum 200630 och 200816.

  Till hösten kommer vi också att arrangera fysiska träffar med presentationer och olika teman.

  Flera arrangemang under hösten kommer dock att erbjuda mycket begränsat antal platser, till följd av ändrade datum, möjligheten att boka lokal och även innehållet i de utbildningar som planeras. Dessutom finns det ett antal föranmälda deltagare inför flera av höstens event, detta mot bakgrund av inställda arragemang under våren 2020.

  Vi undersöker nu aktivt möjligheten att utöka antalet platser till våra utbildningar under hösten mot bakgrund av vårens inställda event.

  Vi har försökt bredda vårt utbud av utbildningar under hösten och hoppas att fler skall upptäcka föreningen Aktiespararna och vad vi kan erbjuda. Läs mer om medlemskap i Aktiespararna på hemsidan www.aktiespararna.se där hittar man information kring alla förmåner som ingår i medlemskapet.

  Lokalavdelningen planerar också för kommande arrangemang, med besök av föreläsare under hösten, vi återkommer med information på vår lokala hemsida.

   

  Vi ser fram emot att ses igen under hösten! 

   

  Lokalavdelningen i Boden.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.