Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Sommarens Aktietävling i Bodenavdelningen 2020. Glöm inte börsen i hängmattan!

  Öppet för medlemmar i Bodenavdelningen. Anmälan senast 200530 klockan18.00 via mail kagkonsult@telia.com Gissa värdet på börsindex OMXS30 och OMXSPI datumet 200829. Vinnarna kontaktas i september månad. Prisutdelning sker vid träff under hösten.

  Följ börsen i sommar!

  Aktietävling där alla kan delta.

  Gissa vad värdet kommer att vara på den svenska börsens OMXS30 index och OMXSPI index 200829. Tävlingsbidrag skall lämnas in via mailadress ovan senast 200530 klockan 18.00 då tävlingen startar.

  Märk ditt mail "Aktietävling sommaren 2020" och ange det värde på respektive index som du gissar på vid slutdagen 200829, samt kontaktuppgifter, mailadress och medlemsnummer.

  Värdet på respektive index kommer att avläsas mot det värde som publiceras i tidningen Dagens industri datumet 200829. De deltagare som gissat ett värde på respektive index som ligger närmast det publicerade värdet i Dagens industri utses till vinnare i tävlingen.

  Endast ett tävlingsbidrag per medlem mottages. Tävlingen är öppen exklusivt för medlemmar med aktivt medlemskap i Lokalavdelningen Boden.

  Prisutdelning till vinnarna kommer att ske vid en Aktieträff  eller Aktiecafe´under hösten 2020. Vinnarna kommer att meddelas via mail. Övriga deltagare kontaktas inte.

  Alla deltagare är välkomna och kommer att bjudas in till den Aktieträff då prisutdelningen sker till vinnarna. Tröstpriser bestående av och rabattkort som gäller livslångt från Turistmål kommer att lottas ut till deltagare i tävlingen som är närvarande vid den träffen i lokalavdelningen.

   

  Lycka till! 

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.