Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Spännande aktieträff med Camurus, Zordix och Coeli Asset Management

  Välkommen till en intressant aktiekväll med tre spännande företag. Vi håller som vanligt till i Folkets Hus, Skolgatan 59, men i Petterson-Bergersalen. OBS! Begränsat antal 90 personer .
  Gratis för medlemmar. Fika 80 kr för icke-medlemmar.

   

  CAMURUS

  Lär känna Camurus som är i ett spännande skede i utvecklingen av innovativa och långtidsverkande läkemedel för svåra och kroniska sjukdomar, såsom opioidberoende, smärta, cancer och endokrina tillstånd. CAM2038 för behandling av opioidberoende väntas bli klart för registrering i USA inom kort. Camurus har en unik teknologi för läkemedelsutvecklingen som sker både i egen regi och partnerskap med internationella läkemedelsföretag. Camurus är noterat på Nasdaq Stockholm MidCap. Länk till hemsidan:https://www.camurus.com/sv/. 

  Presentatör: Fredrik Joabsson, vice President, Business Development

  ZORDIX AB

  Zordix, som börsnoteras inom kort, är ett snabbväxande spelföretag med bas i Umeå. Företaget har en inriktning mot spel baserade på motorsport för alla större spelkonsoller och har visat en stabil lönsamhet redan från starten 2009. Zordix har åtta produkter under egna varumärken på marknaden, bl.a. inom den populära racing-spelserien MOTO Racing och expanderar nu sin verksamhet.  Matti Larsson, Zendix grundare, har  mer än 20 års erfarenhet av spelbranschen och är den drivande kraften bakom Zordix framgångar. Zordix genomför en nyemission under tiden  29 oktober-13 november i samband med notering av B-aktien på NGM Nordic MTF. Länk till hemsida:http://www.zordix.com/ Länk till emissionserbjudande:http://www.zordix.com/nyemission-2018/.

  Presentatör: Matti Larsson, VD

  COELI ASSET MANAGEMENT

  Coeli är en av de större fondförvaltarna och bedriver förvaltning av fonder med olika inriktning., t.ex. aktiefonder, räntefonder, hedgefonder och strategifonder. Det förvaltade kapitalet uppgår till c:a 20 miljarder kronor. Investeringsfilosofin är en aktiv förvaltning med tydliga ställningstaganden. Andreas Brock är ansvarig förvaltare för Coeli Global Selektiv och har lång erfarenhet av både aktieanalys och förvaltning. Innan Andreas kom till Coeli ansvarade han för nordisk verkstadsanalys på Nordea. Dessförinnan arbetade han som förvaltare på Capital Group i London. Före sin tid i London, arbetade Andreas med företagsförvärv för ABB i Kina. Andreas har en MBA från London Business School, en kandidatexamen från Lunds Universitet och är CFA Charterholder. Missa inte att höra hans syn på marknadsutvecklingen och hur investeringsprocessen ser ut.

  Presentatör: Andreas Brock, Portfolio Manager, Coeli Global Selektiv, Coeli Asset Management

   

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.