Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Spara och placera på rätt sätt med Försäkringsbolaget Hjerta den 14 januari 2020. Öppet event och alla deltagare får en present!

  Försäkringsbolaget Hjerta föreläser denna kväll om försäkringar, sparande och placeringar. Öppet för alla intresserade. Vi bjuder på fika. Närvarolotteri. Anmälan via formulär på denna sida senast 12/1-20. Parkering finns. Porttelefon vid ytterdörren.

  Försäkringsbolaget Hjerta besöker Boden!

  Detta arrangemang är öppet för alla intresserade, man behöver inte vara medlem i Aktiespararna för att delta! Men observera att anmälan till eventet är obligatorisk för alla via formuläret på denna sida så att vi kan bedömma hur många som kommer att delta.

  Alla anmälda deltagare denna kväll får också en present, ett rabattkort från Turistmål, ( med ordinarie pris 595 kronor), som ger en rad olika rabatter och gäller under hela livet för dig och din familj.

  Välkomna till en intressant och lärorik kväll med försäkringsbolaget Hjerta. Bolaget har tidigare genomfört mycket uppskattade besök i andra lokalavdelningar.

  Företaget erbjuder rådgivning inom pensioner, försäkringar och sparande. Hjerta har en lokal närvaro i Norrbotten, och ger ekonomisk rådgivning både till privatpersoner och företag. Läs mer på företagets hemsida www.hjerta.se

  Lär dig mer om pensioner och hur din ekonomi kommer att se ut som pensionär. Hur kan du spara och placera på ett bra sätt för dig och din familj? Vilka försäkringar ger en ökad trygghet för dig och dina anhöriga?

  Anmäl ditt deltagande till kvällens arrangemang via formuläret på den lokala hemsidan senast 200112 klockan 18.00.

  Bjud gärna med och anmäl även dina vänner och bekanta till detta event som är öppet för alla!

  Porttelefon finns vid ytterdörren som måste hållas låst under hela kvällen, ring på hos Vuxenskolan så öppnar vi. Parkering finns helt nära kurslokalen. Parkeringsskiva (ett fåtal), kan eventuellt lånas på studieförbundet, men ta gärna med din egen "p-skiva" till träffen.

  Vi bjuder på trevlig samvaro och gott fika vid denna Aktieträff. Närvarolotteri med utlottning av ett flertal priser bland besökarna äger rum under kvällen.

  Eventet är helt kostnadsfritt och öppet för alla intresserade, även de som ännu inte blivit medlem i föreningen Aktiespararna. 

  Läs mer om medlemskap i Aktiespararna och alla rabatter och förmåner för medlemmar på www.aktiespararna.se

  Välkomna hälsar Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.