Bli medlem
Bli medlem

Du är här

SSAB, Dometic och årsstämma

SSAB och Dometic besöker Aktiespararna Luleå i Vetenskapens Hus. Vi avslutar med enkel årsstämma, som förstås är frivillig. Varmt välkomna!

SSAB och IR-chef Per Hillström inleder strax efter 18:30 och berättar om bolaget och dess kommande banbrytande fossilfria teknik. Det är den första verkliga omvandlingen inom stålproduktion på flera hundra år. SSABs kunder världen över kommer ha tillgång till höghållfast premiumstål, anpassat för framtiden.

Efter presentationen tar vi en paus och minglar med sponsrade mackor/fikabröd från SSAB.

Cirka 19:40 presenterar Dometic och IR-chef Rikard Tunedal. Bolaget är verksamma inom detaljhandelsbranchen och bedriver tillverkning, försäljning och service utav produkter för fritidsmarknaden. Produktutbudet är brett och inkluderar bland annat portabla kylboxar och grillar. 

Två kvalitetsbolag som båda är lågt värderade i förhållande till vinst och framtidsutsikter (Aktiespararna Luleås egna analys). Vi hoppas att ni besökare ska få lära känna bolagen så ni kan fundera på om det är något som eventuellt kan passa i er portfölj. Vi avslutar med ett effektivt årsmöte cirka 20:20 under 10 minuter men det är givetvis fritt fram att lämna salen efter Dometics presentation om man skulle vilja, även om vi förstås gärna ser att medlemmarna stannar kvar till mötet.

Gratis för alla, både medlemmar och (blivande) icke-medlemmar! Välkomna.
OBS: Tipsa gärna en vän också, det vore kul om vi kunde fylla salen!!