Bli medlem
Bli medlem

Du är här

SSAB och Bublar Group AB

SSAB är ett stålbolag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq OMX i Helsingfors.

Föreläsare: Per Hillström IR-chef

 

wysiwyg_image

Bublar Group utvecklar mobilspel. Bolaget har utvecklat en mjukvaruplattform särskilt anpassade för AR- och platstjänster. Verksamheten utgår ifrån dotterbolaget Virtual Brains, där visionen är att öka virtualiseringen och integrera mobilspelen med AR, plats och övrig teknik i användarupplevelsen. Bolaget grundades under 2015 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Föreläsare: Magnus Granqvist VD

 

Deltagaravgift: Medlem 50 kr, "prova på gäst" 50 kr. Unga aktiesparare gratis. I deltagaravgiften ingår smörgås, öl/vatten, kaffe, kaka samt lott till kvällens lotteri.

OBS! anmälan senast tisdagen 26 mars. Använd anmälningsformuläret till höger. Du kan även anmäla dig till Thomas Johansson, tfn 070-327 82 58.

Hjärtligt välkommen - ta gärna med dig en "prova på gäst"!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.