Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stor fondkväll hos Aktiespararna Halmstad!

  Varmt välkomna till Aktiespararna Halmstads Fondkväll! Kvällen till ära kommer vi att besökas av ODIN Fonder samt det lokala fondbolaget Simplicity och få lära känna deras bolag bättre men det kommer även bjudas på allmänt börs och fondsnack.

  wysiwyg_image

  Länge har våra medlemmar efterfrågat en fondkväll och äntligen är det dags! Vi har bjudit in två fondbolag som kommer fylla kvällen till bredden med matnyttig information om allt från hur ett fondbolag fungerar men även hur vi som sparare ska tänka på när vi väljer fonder.

  ODIN Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig fondförvaltare som grundades 1990. ODIN bildades med målet att erbjuda förvaltning av aktiefonder över hela Norden och sedermera även globalt. Grundarna, svenska Peter Edwall och norska Petter Goldenheim, såg möjligheter i marknaden för en långsiktigt, värdeorienterad förvaltning. Den indexoberoende och värdebaserade investeringsfilosofin var grunden till affärsidén och den lever fortfarande hos ODIN. ODIN Fonder är idag en av Nordens största fondförvaltare med kontor i Oslo, Stockholm, Göteborg och Helsingfors. Sedan 1999 är vi ett helägt dotterbolag till SpareBank 1 Gruppen AS i Norge.

  Simplicity är fondbolaget med huvudkontoret i Varberg och som för närvarande förvaltar närmare 25 miljarder kronor i de 5 aktiefonderna och de 3 räntefonderna. Bolagets placeringsfilosofi bygger på investeringar i kvalitetsbolag som är i positiv utveckling och med ett särskilt fokus riktat på riskjusterad avkastning.

  OBS!
  Använd ej funktionen lägg till gäst då denna ej räknas in i antalet deltagare och då ej blir anmäld till aktiviteten. Gör istället en anmälan för varje person som ska närvara på aktiviteten oavsett om de är medlemmar eller inte.

  Glöm inte skriva in din mailadress vid anmälan så vi kan nå dig med eventuell information.
  Har du några frågor så är du välkommen att skriva till ansvarig för aktivitet via mail eller telefon, uppgifter hittar du till höger under anmälningsformuläret.

  Betala gärna in anmälningsavgiften innan ni kommer till aktiviteten via swish till numret 0725-007218 Aktie Halmstad. Om ni inte har swish går det bra att betala med jämna kontanter på plats. Observera att förinbetalning inte på automatik innbär att man är anmäld utan anmälan måste göras via hemsidan.

  Varmt välkomna!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.