Du är här

Stora Aktiedagen Göteborg

  Låt oss guida dig i höst och ge dig tipsen för ditt nästa drag på börsen! Stora Aktiedagen i Göteborg är ett av Sveriges största aktiespararevenemang. I år utökar vi seminarieprogrammet med ytterligare en sal, det innebär att närmare 60 börsbolag kommer att medverka under dagen.

  wysiwyg_image

  Syftet med Stora Aktiedagen är att erbjuda dig som investerare ett effektivt sätt att träffa bolag. Under dagen kommer cirka 60 börsbolag att presentera sina affärsidéer i fyra salar mellan kl. 08.00-17.30. Du kan som besökare röra dig fritt mellan salarna i mån av plats. Det innebär att du inte har möjlighet att lyssna till alla bolag idag. Därför filmar vi alla bolagspresentationer live och ondemand. Alla presentationerna publiceras på www.aktiespararna.se/tv/evenemang redan dagen efter.

  Mellan bolagspresentationerna har du möjlighet att mingla med besökare, träffa medverkande bolag på vår investerarmässa eller besöka Aktiespararna i vår monter. Vi har också ett antal nyhetsredaktioner på plats i vårt mediecenter.

  Company Corner
  Du ställer dina frågor till bolagens representanter direkt efter deras presentation. Utanför varje sal finns ett bord märkt Company Corner. Här står bolagen direkt efter sin presentation för att svara på dina frågor.

  Mediepartner
  Stora Aktiedagen Göteborg har anlitat FinWire som mediepartner. De kommer finnas på plats och bevaka sociala medier samt skriva nyheter om de medverkande bolagen.

  Websändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och ondemand via aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #StoraAktiedagen

  Förtäring
  När du anmäler dig till Stora Aktiedagen väljer du vilka delar av programmet du önskar delta i. Du väljer också om du vill anmäla dig för lunch. Vid incheckningen på plats kommer du få förtäringsbiljetter som motsvarar det du har anmält dig till. På biljetten står det vilken tid du kan utnyttja den. Lunchen serveras på investerarmässan mellan kl. 12:00 och 14:00, vilket innebär att du kan planera din lunch efter vilka bolag du vill lyssna på.

  Anmälan
  Fri entré till evenemanget, dock obligatorisk anmälan. Du anmäler dig till evenemanget via formuläret här nere till höger. En bokningsbekräftelse skickas ut till den epostadress du uppger.

  Program 27 november kl. 08:00-17:30

  TidSal 1Sal 2 - Life scienceSal 3Sal 4 – Analysguiden
  08:00-08:30AmnodeImpact CoatingsH&D WirelessMaxkompetens
  08:40-09:10Consilium24SevenOfficeTargetEveryOneHedera Group
  09:20-09:50CloettaCombigeneGapwavesKarolinska Development
  10:10-10:40Peckas NaturodlingarQuiaPEG PharmaceuticalsGomSpace (engelska)Immunicum (engelska)
  10:50-11:20ObsteCareRespiratoriusÅAC Microtec (engelska)Miris Holding
  11:30-12:00Copperstone Resources (engelska)Initiator PharmamyFC HoldingNuevolution
  12:10-12:40Ripasso EnergyIsofol MedicalBublar GroupTempest Security
  12:50-13:20PiezoMotorVicore Pharma HoldingScandinavian Airport and Road SystemsProstalund
  13:30-14:00ahaWorldProlight DiagnosticsGunnebo GroupXbrane Biopharma
  14:10-14:40B3ITClinical Laserthermia SystemsRaybasedChemotech
  14:50-15:20CybAeroQuickCoolBrain CoolBygga Bostäder
  15:40-16:10CrunchfishSensoDetectAttanaSavo-Solar
  16:20-16:50EtikinvestEurocine VaccinesSpectracureVA Automotives
  17:00-17:30ChromogenicsGabatherSanionaLammhults Design Group

  Kvällsprogrammet kl. 17:30-21:00

  17:30 Mingel och förtäring

  18:10 Välkommen till Stora Aktiedagen Göteborg

  18:20 Powercell
  VD Per Wassén

  18:50 Magnolia Bostad
  VD Fredrik Lidjan och vVD Rickard Langerfors

  19:20 Kungsleden
  VVD/CFO Anders Kvist

  19:50 Castellum
  VD Henrik Saxborn

  20:20 Aktiespararnas börspanel
  Niklas Wellfelt, Ålandsbanken, Jonas Olavi, Alfred Berg, Anders Elgemyr, Jarl Securities
  Moderator: Agnetha Jönsson, Finansliv

  21:00 Avslutning och utlottning

  wysiwyg_image

  Samarbetspartners

  wysiwyg_image

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.