Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Stora Aktiedagen Göteborg 2018

  Låt oss guida dig i höst och ge dig tipsen för ditt nästa drag på börsen! Stora Aktiedagen i Göteborg är ett av Sveriges största aktiespararevenemang, i år med närmare 60 medverkande börsbolag.

  wysiwyg_image

  Syftet med Stora Aktiedagen är att erbjuda dig som investerare ett effektivt sätt att träffa bolag. Under dagen kommer cirka 60 börsbolag att presentera sina affärsidéer i fyra salar mellan kl. 08.00-17.30. Du kan som besökare röra dig fritt mellan salarna i mån av plats. Det innebär att du inte har möjlighet att lyssna till alla bolag idag. Därför filmar vi alla bolagspresentationer live och on demand. Alla presentationerna publiceras på www.aktiespararna.se/tv/evenemang redan dagen efter.

  Mellan bolagspresentationerna har du möjlighet att mingla med besökare, träffa medverkande bolag på vår investerarmässa eller besöka Aktiespararna i vår monter. I vår studio kan du lyssna till intervjuer samt lära dig mer om Hitta kursvinnare.

  Company Corner
  Du ställer dina frågor till bolagens representanter direkt efter deras presentation. Utanför varje sal finns ett bord märkt Company Corner. Här står bolagen direkt efter sin presentation för att svara på dina frågor.

  Webbsändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och on demand via aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #StoraAktiedagen

  Förtäring
  När du anmäler dig till Stora Aktiedagen väljer du vilka delar av programmet du önskar delta i. Du väljer också om du vill anmäla dig för lunch. Vid incheckningen på plats kommer du få förtäringsbiljetter som motsvarar det du har anmält dig till. På biljetten står det vilken tid du kan utnyttja den. Lunchen serveras på investerarmässan mellan kl. 12:00 och 14:00, vilket innebär att du kan planera din lunch efter vilka bolag du vill lyssna på.

  Anmälan
  Fri entré till evenemanget, dock obligatorisk anmälan. Du anmäler dig till evenemanget via formuläret här nere till höger. En bokningsbekräftelse skickas ut till den epostadress du uppger.

  wysiwyg_image

  Kvällsprogrammet kl. 17:30–21:00

  17:30 Mingel och förtäring

  18:10 Välkommen till Stora Aktiedagen    

  18:20 New Wave Group
  VD Torsten Jansson

  18:50 Castellum
  VD Henrik Saxborn, CFO Ulrika Danielsson

  19:20 Volvo Group
  Christer Johansson

  19:50 PowerCell
  VD Per Wassén

  20:20 Aktiespararnas börspanel
  Niklas Wellfeldt, Ålandsbanken, Jonas Olavi, Alfred Berg, Anders Elgemyr, Jarl Securities, 
  Debattledare: Joel Holm, Aktiespararen

  21:00 Sammanfattning av Stora Aktiedagen    

   

  Seminarieprogrammet kl. 08:00–17:30

  TidSal 1Sal 2Sal 3Sal 4
  08:00-08:30Beyond Frames EntertainmentEmotraMedfield DiagnosticsOvzon
  08:40-09:10Ecoclime GroupClinical Laserthermia SystemsSensoDetectFX International
  09:20-09:50Cortus EnergyBiovicaXintelaGOKAP Invest
  10:10-10:40Ripasso EnergyNeoDynamicsSpago NanomedicalTargetEveryOne
  10:50-11:20SamhällsbyggnadsbolagetSpectraCureS2MedicalQiiwi Interactive
  11:30-12:00KungsledenAlligator BioscienceNuevolutionNet Gaming Europe
  12:10-12:40Maxfastigheter i SverigeVicore Pharma HoldingFerronordic MachinesBublar Group
  12:50-13:20AttanaEurocine VaccinesSvenska Aerogel HoldingGoldBlue
  13:30-14:00Magnolia BostadAlzinovaI-TechGWS Production
  14:10-14:40MantexIrrasConcordia MaritimeFRISQ Holding
  14:50-15:20Copperstone Resources (engelska)Prolight DiagnosticsIvisysGapwaves
  15:40-16:10Nordic Iron OreIdogenSARSYS-ASFTInsplorion
  16:20-16:50PEN Concept GroupDiamyd Medical24SevenOffice ScandinaviaZinzino
  17:00-17:30Lammhults Design GroupGHP Specialty CareGunneboGomSpace Group

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.