Du är här

Stora Aktiedagen Stockholm

  Låt oss guida dig i höst och ge dig tipsen för ditt nästa drag på börsen! Stora Aktiedagen i Stockholm fortsätter att utvecklas till ett av Sveriges största aktiespararevenemang. I år flyttar vi in på Sheraton Hotel med större och flexiblare lokaler. Över 50 börsbolag kommer presentera sin verksamhet under dagen.

  wysiwyg_image

  Syftet med Stora Aktiedagen är att erbjuda dig som investerare ett effektivt sätt att träffa bolag. I år flyttar Stora Aktiedagen in på Sheraton Hotel och det möjliggör för oss att öppna upp ytterligare en presentationssal. Under dagen kommer cirka 50 börsbolag att presentera sina affärsidéer i fyra salar mellan kl. 08.00-17.10. Du kan som besökare röra dig fritt mellan salarna i mån av plats. Det innebär att du inte har möjlighet att lyssna till alla bolag idag. Därför filmar vi alla bolagspresentationer live och ondemand. Alla presentationerna publiceras på www.aktiespararna.se/tv/evenemang redan dagen efter.

  Mellan bolagspresentationerna har du möjlighet att mingla med besökare, lyssna till vår studiosändning, träffa medverkande bolag på vår investerarmässa eller besöka Aktiespararna i vår monter. Vi har också ett antal nyhetsredaktioner på plats i vårt mediecenter.

  Company Corner
  Du ställer dina frågor till bolagens representanter direkt efter deras presentation. Utanför varje sal finns ett bord märkt Company Corner. Här står bolagen direkt efter sin presentation för att svara på dina frågor.

  Mediepartner
  Stora Aktiedagen Stockholm har anlitat FinWire som mediepartner. De kommer finnas på plats och bevaka sociala medier samt skriva nyheter om de medverkande bolagen.

  Websändning
  Alla bolagspresentationer webbsänds live och ondemand via aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang. Mellan presentationerna sänder vi från vår studio där vi under hela dagen har besök av intressanta börsprofiler, analytiker, journalister och representanter från Aktiespararna. 

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #StoraAktiedagen

  Förtäring
  När du anmäler dig till Stora Aktiedagen väljer du vilka delar av programmet du önskar delta i. Du väljer också om du vill anmäla dig för lunch. Vid incheckningen på plats kommer du få förtäringsbiljetter som motsvarar det du har anmält dig till. På biljetten står det vilken tid du kan utnyttja den. Lunchen serveras på plan 1 mellan kl. 11:50 och 14:00, vilket innebär att du kan planera din lunch efter vilka bolag du vill lyssna på.

  Anmälan
  Fri entré till evenemanget, dock obligatorisk anmälan. Du anmäler dig till evenemanget via formuläret här nere till höger. En bokningsbekräftelse skickas ut till den epostadress du uppger.
   

  Program 13 november kl. 08:00-17:10

  Sal 1: HagaSal 2: Drottningholm ASal 3: Drottningholm BSal 4: St: Eriksalen
  08:00-08:30Sotkamo SilverDiamyd Medical
  08:40-09:10Secits HoldingAmastenChromogenicsProlight Diagnostics
  09:20-09:50Bone SupportKungsledenSeaTwirlPeptonic Medical
  10:00-10:30ToadmanMaxFastigheter i SverigeSavo-Solar (engelska)Episurf Medical
  10:40-11:10CombigeneMagnolia BostadmyFC HoldingWilson Therapeutics
  11:20-11:50AcconeerBygga BostäderKopy GoldfieldsNanexa
  12:00-12:30EcoClime GroupCortus EnergyNanologica
  12:40-13:10Moberg PharmaLammhults Design GroupZetaDisplayInitiator Pharma
  13:20-13:50ObstecareCybaeroThe Marketing GroupRespiratorius
  14:00-14:30MultiDocker Cargo HandlingNordic Whisky CapitalSonetelSpectraCure
  14:40-15:10CrunchfishPeckas NaturodlingarB3ITChemotech
  15:20-15:50SensoriCloettaNexam ChemicalKontigo Care
  16:00-16:30Karolinska DevelopmentGasporoxMSC GroupKaressa Pharma
  16:40-17:10AttanaMr GreenBrighterEurocine Vaccines
  wysiwyg_image

  Samarbetspartners

  wysiwyg_image

  Information

  Fri entré till evenemanget, dock krävs anmälan. Vid förhinder att deltaga, skicka en avanmälan till event@aktiespararna.se. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för anmälda deltagare som inte checkar in hos vår personal på plats någon gång under kvällen.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  En bokningsbekräftelse kommer skickas ut senast två arbetsdagar efter din anmälan är gjord. Vi debiterar en no-show-avgift på 250 kr för de som inte avanmält sig och ej checkar in hos vår personal under evenemanget. Avanmälan skickas till event@aktiespararna.se.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.